75 1234
發新話題

【歡迎各位網友參加】25/12 乒工聖旦出去Happy 呀

【歡迎各位網友參加】25/12 乒工聖旦出去Happy 呀

乒工一年一度聖旦活動

日期 : 2008年12月25日
時間 : 9pm-3am
地點: Supa Viva Cafe (旺角亞皆老街83號先施大廈3樓315室) , 果晚包場!!!
活動: Xbox360、Boardgames, 唱K,集體games,飲酒 , Twister(好好玩ga)/ pictionary/ jenga provided by me  etc
費用$180一個人(超平la..果日聖旦wo!!)

參加者:18歲以上;乒工會員優先,非會員都歡迎

我book這個cafe因為他平,他其實不是太多嘢玩的,我提議大家bring d 嘢去玩。但好在我果晚包場,想點玩都可以;地點都好方便,我先達旁。一個人有杯特飲,有飯,noodles和小食供應

參加者要準備一份$100以上的present,是交換present的(No pong pang items)!!

** PLS  唔好買兵 pump 用品,我相信大家手頭上有好多貨 ~ 唔想再收架啦

希望乒工會員一起開心下呀,快d報名la!!!

大家可以看看(有相的 ) : http://cafe.up4food.com/supaviva

已報名:

1 Gary
2.Johnny
3.Johnny ’s frd
4.Johnny ’s frd
5.羅殺
6.瑤瑤
7.Nok
8.Zoe 
9.加菲
10.Wayne
11.4466
12.老佛爺
13.Yuen
14.Bond
15.Joey
16.鷹眼
17.Johnny 's frd
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.

因為包埸要25人,請廠友們叫多d frds,否則可能要夾多d $!!!

Not going to Ocean Park anymore? Anyway, I can't join!

who is 將軍澳區賽no.1 ?

聖誕 180蚊, 仲要有酒飲, 真係平啦. johnny 仔, good job~
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

CAFE 應該無酒牌架喎
問清楚好啲
同埋呢個價錢應該無包飲酒

JOHNNY, 要CONFIRM 以上資料

果晚有冇通宵地鐵? 咁夜你點搭車返港島區?

[quote]原帖由 極道羅殺 於 2008-12-20 10:05 發表

羅殺哥, 果然心水清~
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 諾沃克 於 20-12-2008 10:30 發表
[quote]原帖由 極道羅殺 於 2008-12-20 10:05 發表

羅殺哥, 果然心水清~
免得上到去無酒飲姐~~~~

乜唔係廿四號咩

自己帶紅酒去飲啦
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 garfieldjam 於 20-12-2008 13:53 發表
自己帶紅酒去飲啦
好呀
你帶紅酒
我帶白酒

^^ ~~~

9pm - 3am, 26 號要返工呀

回復 4# 的帖子

agree

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-20 04:54 發表

u 掛
agree

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-12-20 09:17 發表
聖誕 180蚊, 仲要有酒飲, 真係平啦. johnny 仔, good job~
no ar....$180 not inclide alochol ga.....

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-12-20 10:05 發表
問清楚好啲
同埋呢個價錢應該無包飲酒

JOHNNY, 要CONFIRM 以上資料
yes , $180 doesn't include alochol.

I can ask the cafe about this.

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-12-20 13:34 發表
乜唔係廿四號咩
No

75 1234
發新話題