發新話題

【2009 元旦盃】2009年1月1日 (星期六) 10:00am-7:00pm 歌和老街

咁比机會你去識下人 law......咁好的借口, 都幫你唸埋
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

在歌街打?

引用:
原帖由 tabo 於 2008-10-20 08:45 發表
代報ray 及冬姑confirm!thxliness" />
冬姑留左位la. 佢個位可以比軍曹玩下喎

我想打呀~點報架?............
本帖最近評分記錄

謙信盃 2009

可否預我

防弧
本帖最近評分記錄

一月考試,no duck fight........

報名: 防守王 + 郭躍

謝謝!!

我會參加女子組公開單打 !
本帖最近評分記錄

回復 22# 的帖子

唔係有個猛人郭躍陪我, 我都唔打.....我怕輸丫嘛...

回復 24# 的帖子

謝加Down 撚啦......

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-22 16:22 發表
唔係有個猛人郭躍陪我, 我都唔打.....我怕輸丫嘛...
那怕係我累街坊呢

回復 26# 的帖子

我預左啦. 所以我會累妳先!! 嘩卡卡!!

防兄到時記得準時起身....早一晚唔好飲咁多
香港乒乓網

唔好飲咁少就真
除夕....好難.............

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-10-24 10:47 發表
唔好飲咁少就真
除夕....好難.............
除夕......哈哈!! 呢度會有一位網友做新郎!!!! haaaaa!!!

MFM
1MoneytomSusanna33Phantasy謙信朋友留位 - cfmd陽光
2KeiCeci泓景乒友34梁 x 生謙信朋友留位
3Mo 仔胡胡35Choi謙信朋友留位
4乒龍May36?謙信朋友留位
5Topgun
Candy乒工廠37?謙信朋友留位
6乒乓達人杜海琴俊一38?謙信朋友留位
7YatYan俊一39?謙信朋友留位
8money
kittydog199440?謙信朋友留位
9輝 Siraa543641Jimmy元旦杯四強
10諾沃克happy_happy乒工廠42冬姑元旦杯四強 - cfmd乒域
11iphonejunelui43Hoi元旦杯四強將軍
12Kiu bo bo
garfieldjam偉裕44游 x 浩元旦杯四強
13him himwing wing乒域45Leo回歸杯八強 - cfmd
14myronhang hang乒域46Playboy回歸杯八強
15日本叔叔牙龜乒匯47Eric回歸杯八強
16太陽之子羊咩乒匯48Timshek回歸杯八強
17DickyYan2000乒匯49鄧麗欣回歸杯八強
18月亮之神Nataliecfs乒匯50ian回歸杯八強
19Ting張小姐乒高51Wilson版主優先報名乒工廠
20James007嘉靜52Logtincom版主優先報名
21防守王
郭躍53Jlamlam版主優先報名百靈鳥
22Pun摘星乒乓人 將軍5444_66版主優先報名乒工廠
2355乒之仁版主優先報名俊一
2456Old Cake版主優先報名乒工廠
2557Ray ( 代 Tabo )版主優先報名乒域
2658松本然 ( 代 貓仔 )版主優先報名
2759Jackho813版主優先報名將軍
2860Draw 仔 ( 代廠長 )版主優先報名陽光
2961版主優先報名
3062版主優先報名
3163版主優先報名
3264版主優先報名
香港乒乓網

貓兄,
請問damsin可唔以我個位出賽?
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 ok , but Damsin 是否網友 ? 2008-10-26 09:40

貓兄,
Damsin是新註冊的網友.
最鍾意打乒乓球
我叫他入會.

發新話題