發新話題

祝joey同rosa 生日快樂!!!!!!!!!!

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-12-17 00:25 發表
為左答謝大家,送番 Freeze 唱既【金睛火眼】俾大家

http://hk.youtube.com/watch?v=OYsdNyUCiF4

.
你斷 Freeze 片果然睇到人金睛火眼

估唔到 廠長為我地安排同freeze 一齊打邊爐

引用:
原帖由 廠長 於 17-12-2008 00:19 發表

佢地仲屈我請糖水呀 !! 妳走寶喇
唔好講到屈咁

你好梳爽o既

請我地食

廠友福利嘛

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 17-12-2008 00:13 發表
多謝各位廠友 liness" /> 仲要多謝 Freeze

多謝 Yiu Yiu 個生日蛋糕 & Garfield 包橙

Zoe, 四哥, 日向夏美, Wayne, 廠長, Ray, Yiu Yiu, Garfield, Yuen, PK仔, 阿諾 ...... 仲有同年同月同日生 ...
個生日旦榚我都有份架

我簡架.............

引用:
原帖由 44_66 於 17-12-2008 10:10 發表

旦係貨不對板喎
因為廠長唔夠水科俾人

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-17 10:10 發表

旦係貨不對板喎
如果尋晚佢地箸住金睛火眼MV既服裝陪我地打邊爐, 我願意出夠268.0
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

佢走埋嚟o既時候我應該以生日名義同佢影番張相

2680 都肯

.........一圍

包哂我地 13個人

佢同我有眼神交流tim~~呀

不過我無 so 佢

哈哈

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-17 10:16 發表

honey 話 廠友福利 仲包括 許扮 freeze 唱 "甘蒸伙顏"
仲有你同ROSA

終於第一次睇個 mv
若果著成咁同我地一齊食
唔使食都得喇~~~

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-17 10:23 發表

間吾乜事 ... 呢期諾諾 有空基呀 ...
你夠話你有腹肌LOR....... honey....

發新話題