28 12
發新話題

【泓景臺球局】: 12月19曰晚上8:00-10:00在荔枝角地鐵站附近

【泓景臺球局】: 12月19曰晚上8:00-10:00在荔枝角地鐵站附近

8:00pm-10:00pm--->三張枱,

“More Ball Games, More Fun”--希望各方好友都樂在其中

有興趣參加泓景臺波局的朋友, 盡快報名, 以便我們安排場地

1. john
2. kei
3. Ceci

4. littleray
5. 傑仔
6. 梁先生
7. Petlover70
8. Wonfat

9. Jack
10.
11.
12.

本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2008-12-13 16:39

華哥, 來不來呀, 可能這次2008年最後一次球局, 大家掛住你呀

華哥淨係會講野但係唔會join既

還有位嗎? Join

Wonfat兄
有位, 請將手電號碼pm比sunnyfung1或kei
多謝支持
kei

已將手電號碼pm比 kei, thanks

我又打, suuny哥

引用:
原帖由 劉得華 於 2008-12-15 10:06 發表

26 號又攪囉... liness" />
好似好多人都唔來, 或者我地可以傾下再作安排

細佬我去

引用:
原帖由 小吉 於 2008-12-15 22:51 發表
細佬我去
小吉,你識吾識去泓景臺?

唔係好識
成日搭的士都見到=o=但地鐵站過去就真係唔識去

小吉:
你可以在荔枝角站A出口出閳, 穿過巴士總站, 再向前行, 沿著到荔枝角道向右行便到.
再有問題可以CALL我, 或SUNNYFUNG1
KEI

好似仲有個位~~咁我又 JOIN, 可以嗎?
Rutis Power + 銀河北斗 + Fastarc S1

Jack
請將手電號碼pm比sunnyfung1或kei
多謝支持
kei

對不起今日ah媽通知我;19號做冬;冇得出街

引用:
原帖由 小吉 於 2008-12-17 17:36 發表
對不起今日ah媽通知我;19號做冬;冇得出街
咁下次再來lu~

星期5可能來吾到,要帶隻狗去睇醫生

你隻狗到時無病la, 如果到到時仲未好, 即係拖多兩日都無問題la

引用:
原帖由 sunnyfung1 於 2008-12-18 10:12 AM 發表
星期5可能來吾到,要帶隻狗去睇醫生
你隻狗朋友患左咩野病 ?
我可能都識得醫架喎
橫板1: Boll Tricarbon (ST)
橫板2: 狂飆王 (655)

正手(黑色): Tenergy 05 / Neo天極3(藍海綿)  / Joola Mambo GP
反手(紅色): Donic Desto F1-HS / Prasidha Twister / Bty Tackfire C

28 12
發新話題