發新話題

【聖誕盃】聖誕杯青少年乒乓球錦標賽2008

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-20 02:19 PM 發表

哈哈哈 .... 明明姐 好搞野
係ar...佢好鍾...意...攪...破...壞.. ....

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-20 02:22 PM 發表

女仔打呢個比賽有 d 蝕底 , 好多男子乙組 , 真係要比心機先有機會出線
我都知.不過志在參與...見識下都好
我參加樂天比賽都係咁ga想法

如果我次名出線就大鑊啦,要對乒乓達人...都係唔出好過啦...

引用:
原帖由 kk1314 於 2008-12-20 14:25 發表

係ar...佢好鍾...意...攪...破...壞.. ....
又被妳跌爆添! 有破壞無建設!是對妳.........不錦!
相見時難別亦難 東風無力百花殘 春蠶到死絲方盡 蠟炬成灰淚始乾 曉鏡但愁雲鬢改 夜吟應覺月光寒 蓬山此去無多路 青鳥殷勤為探看......[無緣相見又奈何?].........

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-20 14:22 發表

女仔打呢個比賽有 d 蝕底 , 好多男子乙組 , 真係要比心機先有機會出線
呀kk有勇氣呀!不怕困難志在開心!我都無這份勇氣! 所以我...........
相見時難別亦難 東風無力百花殘 春蠶到死絲方盡 蠟炬成灰淚始乾 曉鏡但愁雲鬢改 夜吟應覺月光寒 蓬山此去無多路 青鳥殷勤為探看......[無緣相見又奈何?].........

多謝46兄幫手...

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-20 14:19 發表

哈哈哈 .... 明明姐 好搞野
小女子唔及44_66 兄台有一半口才! 小女子獻醜! 真失禮!

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-12-19 23:53 發表
各位參賽者加油!!!

注意:切勿走線!!
走唔走線都係死!係快D死同遲D死都一樣無分別!

今日進行左我聖誕杯前既一個比賽---觀塘杯,
八強戰呀竣嬴左小弟,
真係多多指教

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-12-21 14:58 發表
今日進行左我聖誕杯前既一個比賽---觀塘杯,
八強戰呀竣嬴左小弟,
真係多多指教liness" />
結果不太重要, 過程比較緊要!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-12-21 18:42 發表

結果不太重要, 過程比較緊要!
同意,所以打完都恭喜佢拿左季軍

唔知有冇人有係比賽場地附近既餐廳介紹下呢?

引用:
原帖由 出奇老鼠 於 2008-12-21 15:31 發表
唔知有冇人有係比賽場地附近既餐廳介紹下呢?
有M字頭餐廳, 算係'梗有一間係咗近'!

地下「樂x雅x」

廠長 .......你好野
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 brian1115 於 2008-12-21 20:36 發表
廠長 .......你好野
佢做左咩事?

回復 259# 的帖子

你honey都幫wo,一齊啦

聖誕杯青少年乒乓球錦標賽2008 參賽者名單:

參賽者

出席

備註

logtincom

威利多

乒乓達人

呀竣