發新話題

【聖誕盃】聖誕杯青少年乒乓球錦標賽2008

本人被抽在F組

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-12-19 22:52 發表
本人被抽在F組
logtin 需要多一名義工嗎?

引用:
原帖由 joel_25 於 2008-12-19 22:59 發表

logtin 需要多一名義工嗎?
您幾大?

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-12-19 23:10 發表
您幾大?

唉也,岩岩超左齡...如果有位既你打唔到tim...
歡迎黎幫手丫...加本人msn
[email protected]

嘩,出親線都好大鑊=.=

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-12-19 23:38 發表
唉也,岩岩超左齡...如果有位既你打唔到tim...
歡迎黎幫手丫...加本人msn
[email protected]
係? 唔緊要啦, 我都冇諗住打.. D人好勁呢..!!!!
依家add你

各位參賽者加油!!!

注意:切勿走線!!

我都係G組 真死得快好世界朋友!

你要睇在主題:10頁"193#"廠長出帖!
相見時難別亦難 東風無力百花殘 春蠶到死絲方盡 蠟炬成灰淚始乾 曉鏡但愁雲鬢改 夜吟應覺月光寒 蓬山此去無多路 青鳥殷勤為探看......[無緣相見又奈何?].........

引用:
原帖由 ChungChung 於 2008-12-20 01:00 PM 發表
我都係G組 真死得快好世界朋友!
我H組都5係好你好多..... 我都好快死

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-20 01:46 PM 發表

kk 加油 , 不材下晝可能會去參觀下 , 希望汝能夠出線 liness" />
44_66 我見過你未??

引用:
原帖由 kk1314 於 2008-12-20 13:47 發表

44_66 我見過你未??
人家想見妳嗎? 同妳打氣! 妳重問人"我見過你未"? 快D去講聲多謝44_66 啦!
相見時難別亦難 東風無力百花殘 春蠶到死絲方盡 蠟炬成灰淚始乾 曉鏡但愁雲鬢改 夜吟應覺月光寒 蓬山此去無多路 青鳥殷勤為探看......[無緣相見又奈何?].........

引用:
原帖由 MingMing 於 2008-12-20 01:57 PM 發表
人家想見妳嗎? 同妳打氣!liness" /> 妳重問人"我見過你未"? 快D去講聲多謝44_66 啦!
哦....多謝! 咁我細個唔識講嗎 又話我

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-20 02:05 PM 發表

未掛
咁到時記得搵我 ..唔係我唔知邊個係你

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-20 14:05 發表

未掛
你地兩個是不是12月18日星期四晚上在乒工廠相見過嗎?

引用:
原帖由 kk1314 於 2008-12-20 14:07 發表

哦....多謝!liness" /> 咁我細個唔識講嗎liness" /> 又話我
小女子唔錦!  我只不過對妹妹提點下姐!

發新話題
最近訪問的版塊