發新話題

【新界區月賽】: 11月16日 (星期五) 9:00-11:00pm 排名賽 11月分 (完)

回復 21# 的帖子

welcome
小弟出點綿力

引用:
原帖由 太陽之子 於 1-11-2007 13:44 發表
sorry
我不能來了........
少了一個硬野 :L

還剩餘一個位, 郤報從速

sorry, I need to on duty overnight  on 16.11.
我不能來了....

引用:
原帖由 old-cake 於 2007-10-31 00:28 發表
第一次荃灣區排名賽

時間: 11/16 星期五 9-11pm, 窩口體育館, 兩張枱, table 2 & 3

只限八人
1. old cake
2. 極道羅殺
3. keith2828
4  johnnywai
5  anthony
6  乒粒仔

賽制會參 ...

引用:
原帖由 3070 於 2007-11-2 19:50 發表
sorry, I need to on duty overnight  on 16.11.
我不能來了....
so sad, you can't join,
but I can play with you at next wednesday. See you

TWO more seats!!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2007-11-2 17:36 發表

少了一個硬野 :L
唔好咁講....

笫一次出席, 有D緊張TIM:loveliness:

應該99%來到, 除非果日被公司介返大陸查貨:L

Keith 2828

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2007-11-3 23:50 發表
無須緊張,大家玩下姐,

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2007-11-3 23:50 發表
這是第一次荃灣區排名賽,所以每人都是第一次來,
我諗緊會吳會每個月或每二徊月攪一次,
大家掂睇,比的意見

最後二個位!!!

引用:
原帖由 old-cake 於 4-11-2007 04:59 發表

這是第一次荃灣區排名賽,所以每人都是第一次來,
我諗緊會吳會每個月或每二徊月攪一次,
大家掂睇,比的意見
我都有諗過呢個問題, 兩個月一次就會"香"啲
但每月一次就可以俾參加唔到o既人多啲機會參加
而且可張貼多一個每月台主 (好似賽馬咁)<-- 並不代表鼓勵賭馬, 特此聲明

對不起, 那天晚上臨時有事, 黎吾到, 要等下一次既比賽先可以向各位高手指教了:'( , 煩請版主刪除我既報名...:(  sorry,sorry

如得5個球友參加, 可打循環, 都重有大把時間.:lol

THANKS!

回復 39# 的帖子

多有多的玩的玩法,小有小的玩法,冇セ所謂,到時再算,如果可以的話,大家早十五分到塲,大家傾傾,

我又想玩下呀!:lol :lol
預埋我丫

發新話題