發新話題

【乒工廠】: 2008年十一月份內部賽成績公怖

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-2 23:48 發表

21 號 不材要打乒友呀
Myron is playing too.   since they start at 12pm, I think Myron will finish before 2pm, so Myron can join the internal competition again. Join

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-2 23:52 發表

有冇咁灰呀 ... myron 要打到底 ... draw
Same group with you and Gary, so.....

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-2 23:55 發表

咦 .. 乒友都係打 哥街 喎 ... 許地 12-6pm ... 可以 join 兩個比賽喎
Yes. That's what I said. We can play both. Run 2 games

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-2 23:56 發表

都未抽籤 liness" />
Made Horses

引用:
原帖由 james007 於 2008-12-1 00:02 發表
小明 played very well....and your forehand was was soooooooooooooooooooooooo good.....Deuce in the fifth game...I hope everyone enjoyed watching it as much as me playing it.
小明從來正手都很強呢!

引用:
原帖由 小明 於 2008-11-30 23:39 發表

我今日運氣太好, 好多球都 hi 死
看來小明球技增進不少,正如頭髮也長了,難怪連james也ko了。

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-4 12:37 發表

哈哈哈 .... 講真 果場冠軍戰真係精彩 , 小明 兩面走位 狂拉 , 屍苦就打位 兼 頂爆 ..... 卒之 小明 連追 3 局 險勝 .....
據知,. 之後占士就元氣大傷...狀態未回呢..
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2008-12-2 10:32 發表
我又輸俾46哥啦, 我要努力練波...
我都輸俾佢啦.. 我都要努力喇.  哈哈.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-5 10:04 發表

星期一再去拉爆汝
等你!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-12-4 12:57 發表

據知,. 之後占士就元氣大傷...狀態未回呢..
乒乓人 hing, even if my 元氣mo 傷, you can still beat me easily la.....

建議廠長請全部人食飯!
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

引用:
原帖由 brian1115 於 2008-12-5 16:36 發表
建議廠長請全部人食飯!
成 3x 幾人, 太昂貴了, 除非全組人拿乜團冠軍吧!

引用:
原帖由 songyip 於 2008-12-5 17:33 發表

成 3x 幾人, 太昂貴了, 除非全組人拿乜團冠軍吧!
gary 都掠左我地唔少la
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

發新話題