發新話題

【乒工廠】: 2008年十一月份內部賽成績公怖

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 yuki8072003 於 2008-12-1 16:47 發表
I am the 32rd~~
我會努力練波......
大家會支持妳ga

回復 127# 的帖子

支持支持
Timothy

回復 126# 的帖子

agree agree wor, 最齊人
Timothy

中間時段D相呢

Timothy

好...下次要再努力打至得...

恭喜小明同james,其實可以去到8強已經唔錯啦.畢竟內部賽真係好難打

回復 131# 的帖子

我下次都要再努力D
Timothy

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2008-12-1 21:56 發表
恭喜小明同james,其實可以去到8強已經唔錯啦.畢竟內部賽真係好難打
輝 gor....where have you been?  Come back to us la....we miss you ar....

引用:
原帖由 james007 於 2008-12-2 02:20 發表

輝 gor....where have you been?  Come back to us la....we miss you ar....  
I came back because i missed 乒工廠 la.不過你的狀态好穩定,是決賽的常客.要加把勁才能趕上大家la

引用:
原帖由 粒仔輝 於 2008-12-2 09:55 發表

I came back because i missed 乒工廠 la.不過你的狀态好穩定,是決賽的常客.要加把勁才能趕上大家la
得閒過我兩招~
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

4哥, 呢排咁好狀態, 幾時教我4哥絕技 "彈波波"
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

回復 135# 的帖子

過不材 4蕉
Timothy

我又輸俾46哥啦, 我要努力練波...

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-2 10:42 發表

汝咁 fit , 吾洗練啦 , 不材贏運之嘛 , 又 瀨網 又滴死 咁 , 下次實比汝炒啦
技術性擊倒.....
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

冠亞季殿既獎品分別係咩?

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-12-2 20:22 發表

我地12月內部賽 ... 已 book 歌街 12/21 (日)  2-6pm     / 場地方面  : 應該會好好多

到時請多多支持 liness" />
報定名先以表支持

發新話題