發新話題

【乒工廠】: 2008年十一月份內部賽成績公怖

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-12-1 10:25 發表
尋日場館的確比平時滑, 我呢D機動性咁低既人,
竟然因太滑而PK, 打完後對腳對手同塊板仆到好Q痛,
唉! 要閉關休養......
諾諾....斯文D呀!!

好好保重喇!! 見你PK得幾應

引用:
原帖由 james007 於 2008-12-1 10:35 發表

Tiller star?
james....

引用:
原帖由 廠長 於 2008-12-1 10:40 發表

james....
yes honey?  

引用:
原帖由 james007 於 2008-12-1 10:41 發表

yes honey?  
我又做0左你honey..?????

回復 87# 的帖子

agree agree, 如果你傷jor, 我打敗你都吾光彩,but我都好久未打敗過你lor......
Timothy

引用:
原帖由 廠長 於 2008-12-1 10:43 發表

我又做0左你honey..?????
You're the first ever HKTTF forum grass ma...that's makes you everyone's honey....understand???

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-1 10:41 發表

克 聲
我唔要你個XX

引用:
原帖由 諾沃克 於 2008-12-1 10:25 發表
尋日場館的確比平時滑, 我呢D機動性咁低既人,
竟然因太滑而PK, 打完後對腳對手同塊板仆到好Q痛,
唉! 要閉關休養......
Take care ar. Lok Lok.
No PK any more.

引用:
原帖由 james007 於 2008-12-1 10:45 發表

You're the first ever HKTTF forum grass ma...that's makes you everyone's honey....understand???
Dr. James 果然有見地

引用:
原帖由 廠長 於 2008-12-1 10:39 發表

諾諾....斯文D呀!!

好好保重喇!! 見你PK得幾應
爭出線係要博DD架啦, 不過最後都係輸~
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 廠長 於 2008-12-1 10:40 發表

james....
不文James

引用:
原帖由 TIMOTHY 於 2008-12-1 10:43 發表
agree agree, 如果你傷jor, 我打敗你都吾光彩,but我都好久未打敗過你lor......liness" />
你努力練波, 好快我會輸比你架啦~

引用:
原帖由 廠長 於 2008-11-30 23:48 發表

d相係我地永遠而又美麗的大會主栽判瑤瑤姐手中
算你識做啦....加左相啦  

引用:
原帖由 Myron 於 2008-12-1 10:46 發表

Take care ar. Lok Lok.
No PK any more.
我下次唔會再PK架啦, 因為下次打波唔會再郁

回復 101# 的帖子

我會努力練波.......
Timothy

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-1 10:55 發表

部 唉瘋都幾清喎
已經再轉細左個 file 都仲幾清  

發新話題