發新話題

【乒工廠】: 2008年十一月份內部賽成績公怖

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

回復 17# 的帖子

nevermind la, im very enjoy today...hehehe,
Timothy

回復 25# 的帖子

壇草貌美D, 妳都好靚女,不才下次再跟妳們學打波...hehe

Timothy

回復 69# 的帖子

我都十分agree ar...hehehee
Timothy

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-1 09:17 發表

呢句真係 ..... 冇得反對呀
咪玩野

引用:
原帖由 hkttf 於 2008-12-1 01:44 發表

no one ask you run....just u like to run...no one can't stop u  
下次要沖爆你隻衰貓

回復 61# 的帖子

此室內場地面真的太滑了
Timothy

引用:
原帖由 TIMOTHY 於 2008-12-1 09:55 發表
此室內場地面真的太滑了liness" />
我都飄移好多次

回復 74# 的帖子

不才有時打正手則身,身體向後壓下,想用力回位,但隻腳出吾到力,回吾到身...本來已比對手慢,現在再慢D..hahaha
Timothy

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-1 10:03 發表

yeah , 沖爆 衰貓
你都有份

引用:
原帖由 44_66 於 2008-12-1 10:12 發表

咩呀 克星 .... 睇黎 下次 真係要請 老佛爺 出戰 炮制 汝喇
男人恩怨,叫女人出頭

引用:
原帖由 廠長 於 2008-12-1 10:13 發表

男人恩怨,叫女人出頭
仲有我唔係出生印度,唔好叫我乜星物星

回復 80# 的帖子

好有火藥味wor.........
Timothy

引用:
原帖由 TIMOTHY 於 2008-12-1 10:22 發表
好有火藥味wor.........
we always like that...!!

尋日場館的確比平時滑, 我呢D機動性咁低既人,
竟然因太滑而PK, 打完後對腳對手同塊板仆到好Q痛,
唉! 要閉關休養......
打波唔駛勁, 但係最緊要 "型" !!!

引用:
原帖由 songyip 於 2008-12-1 02:54 發表

絕對要啦, 跟你偷下師, 學下野至真呢! liness" />
But I really have lots of trouble with other lefties.....that's why I say I hate lefties...haha....

引用:
原帖由 廠長 於 2008-12-1 10:15 發表

仲有我唔係出生印度,唔好叫我乜星物星
Tiller star?

回復 82# 的帖子

I also like that wor......hahahahaha
Timothy

發新話題