發新話題

【成績公佈】: 2008年度十一月份樂天乒乓球月賽

引用:
原帖由 氣寒西北 於 2008-12-1 10:33 AM 發表
kk打得好好
多謝!希望下次有機會你指點下我

7Jack7 見到 kk1314 笑一笑即無心去打波,最後輸2:1

回復 25# 的帖子

要download WINRAR 才可解壓檔案

kk1314原來你有去打! 好不好玩?是否得你一個女仔去? 有機會一齊好嗎?

引用:
原帖由 MingMing 於 2008-12-2 09:40 PM 發表
kk1314原來你有去打!liness" /> 好不好玩?是否得你一個女仔去? 有機會一齊好嗎?
幾好玩,打得好開心..但得我一個女仔..有d悶,無人識無計傾...
下次你都黎玩..咁我就無咁無聊

好呀!不過佢地會不會吃人?講笑呀! 下次咁你就無咁無聊

你去到就知會點.... 唔講咁多比你聽
等你心思思

請到聖誕杯的帖子投票啊!!!

引用:
原帖由 kk1314 於 2008-12-2 21:52 發表
你去到就知會點.... 唔講咁多比你聽
等你心思思
心思思唔好話比我知!我不是男仔! 我都要心思思唔話比妳知!下次我去打睇吓妳的心思思!!!!!!

恭喜乒乓達人拿走樂天月賽冠軍
◆°`玻璃面具碎了後,人既心就表露無遺∮﹏∮
【 ★*"〃─?..一次又一次的希望...〤只換來無限次的失望.......▼ ★*]]~

你參加聖誕杯啦=]

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-12-3 19:31 發表
你參加聖誕杯啦=]
如果係歌街既話..我肯定參加!!!
◆°`玻璃面具碎了後,人既心就表露無遺∮﹏∮
【 ★*"〃─?..一次又一次的希望...〤只換來無限次的失望.......▼ ★*]]~

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-12-3 19:31 發表
你參加聖誕杯啦=]
幾時有得報呀?

引用:
原帖由 Avalox500 於 5/12/2008 01:37 AM 發表
幾時有得報呀?
佢搞ing

logtincom唔係攪緊呢個「聖誕杯」青少年乒乓球比賽?
定係攪緊月賽?

引用:
原帖由 kk1314 於 5/12/2008 04:05 PM 發表
logtincom唔係攪緊呢個「聖誕杯」青少年乒乓球比賽?
定係攪緊月賽?
係前者

引用:
原帖由 hotin133 於 5/12/2008 04:19 PM 發表
影片條link唔得 - -
我全部都down5到

引用:
原帖由 hotin133 於 2008-12-5 04:19 PM 發表
影片條link唔得 - -
我都down唔到..無得睇

發新話題
最近訪問的版塊