發新話題

【泓景臺球局】: 12月5日晚上8:00-10:00在荔枝角地鐵站附近(完)

【泓景臺球局】: 12月5日晚上8:00-10:00在荔枝角地鐵站附近(完)

【泓景臺球局】: 12月5曰晚上8:00-10:00在荔枝角地鐵站附近(full)

8:00-9:00--->兩張枱,
8:30-9:00會執雞, 若果ok, 會多一張枱
9:00-10:00--->三張枱

“More Ball Games, More Fun”--希望各方好友都樂在其中

有興趣參加泓景臺波局的朋友, 盡快報名, 以便我們安排場地

“More Ball Games, More Fun”--希望各方好友都樂在其中

1. sunnyfung1
2. kei
3.Crocotai
4. john
5. 傑仔
6. 梁先生
7. Petlover70
8. CECI
9. littleray
10. tommy
11. jeffwu
本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2008-11-29 18:16

防弧

I join it.

--ceci
本帖最近評分記錄
  • kei +5 Join Ball Game 2008-11-30 19:01

偏心! 有異性冇人性!點解靓女有分加架
wai

引用:
原帖由 yatwai 於 2008-12-1 12:29 發表
偏心! 有異性冇人性!點解靓女有分加架
你來不來呀, 靚佬?
有異性冇人性, 係又點呀, 你唔係咩?  
不過, 事實上, 班友唔上網報名又點加佢地分呢?

引用:
原帖由 kei 於 2008-12-1 13:09 發表

你來不來呀, 靚佬?
有異性冇人性, 係又點呀, 你唔係咩?  
不過, 事實上, 班友唔上網報名又點加佢地分呢?
所以話靚女就著數啲,無佢辦法.

Join for sure !
(特意留返個加分位給你...一次過加返50 ?)
橫板1: Boll Tricarbon (ST)
橫板2: 狂飆王 (655)

正手(黑色): Tenergy 05 / Neo天極3(藍海綿)  / Joola Mambo GP
反手(紅色): Donic Desto F1-HS / Prasidha Twister / Bty Tackfire C

上個星期冇打,今次要補番
係喎,今次得9個人book吾book第三張枱

Jeffwu,
我們的球局是要收費的, 而地點是在荔枝角mtr附近的泓景台會所, 如有興趣參加, 請pm你的電話給sunnyfung1或kei, 我們會call back你, 再跟你傾

但今日小弟要開會, 所以不便check pm, 所以今次你可先pm 比 sunnyfung1

kei

Mr SunnyFung1,  please add me.  Thanks.

引用:
原帖由 tommy 於 2008-12-5 10:57 發表
Mr SunnyFung1,  please add me.  Thanks.
請你pm個電話俾我,你識吾識來泓景臺

發新話題