發新話題

[兵工廠] 2008年十一月份內部賽 / 11月30日 (日) 5 - 9pm 九龍公園

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-25 13:51 發表

打唔贏都要努力打呀,我夠未打得贏James等人啦。若果唔係你請飲寶礦力算啦。好期待分組 抽簽結果呀,幾時有?
當日即場抽!!! 增加刺激性

寶礦力就睇下盈餘有多少啦

嘩,唔排種仔?可能太刺激我受唔住

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-25 13:59 發表
嘩,唔排種仔?可能太刺激我受唔住
種仔 由上次最後8名擔任

引用:
原帖由 44_66 於 2008-11-25 21:45 發表

希望吾好抽到對 克星啦
come on baby...

引用:
原帖由 44_66 於 2008-11-25 21:58 發表

覆 u  honey liness" />
u are welcome....!! 我會好好服侍 honey..!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-11-25 22:03 發表

.... 吾制呀 .... 又有人 隻手姐天 喇
呢個世界就係咁

update....!! 左手日直songyip高手代Goku...!!!liness" />

因他首次參加,所以請各會員好好招持他

回復 77# 的帖子

好,最低限度取2分啦.....
Timothy

引用:
原帖由 廠長 於 2008-11-26 11:21 發表
update....!! 左手日直songyip高手代Goku...!!!liness" />liness" />

因他首次參加,所以請各會員好好招持他liness" />
I hate 左手 people....

引用:
原帖由 james007 於 2008-11-26 12:30 發表

I hate 左手 people....
同道中人

and I hate 日直 people even more....

引用:
原帖由 james007 於 2008-11-26 12:34 發表
and I hate 日直 people even more....
u don't like me too ?

引用:
原帖由 44_66 於 2008-11-26 12:52 發表

obviously   , yr miu miu fds more than him
impossible

發新話題