25 12
發新話題

【HKTTF 旺角球局】11月25日 (星期二) 7:00-11:00pm ( Finished )

【HKTTF 旺角球局】11月25日 (星期二) 7:00-11:00pm ( Finished )

日期 : 11月25日 (星期二)

時間 : 7:00-10:00pm 請註明可出席時間

枱數 : 7:00-9:00 (4 張枱) & 9:00-10:00pm (5-6 張枱)

費用 : 3 Hour (HK$40), 2 Hour (HK$30 )

地址:香港龍旺角道2A號琪恆中心13樓全層(地圖) 13/F, Win Century Center, 2A Mong Kok Road, Hong Kong  電話Tel:2947800

旁邊豪華戲院

7:00-7:30pm 自由熱身
7:30-10:00pm 計分

兩上兩下, 自由組合, 不設台主 2局11分 (打足兩局)

賽后可自由參與飯局, 今次我唔會計分, 我會落場打
1) Richard
2) 休閒一族  (7-9)
3) Nelson
4) Topgun
5) 愛懶床
6) Oper8648
7) Allen  (7-9)
8) Allen's Friend (7-9)
-------------------------------------------

因為同塲有中信嘉華波友...所以暫時不再增加人, 但到時可以與對方交流.
具体情況明天再 cfm, 我會再出 post, 請各位網友注意
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

香港乒乓網

why this funny 2 games rule?

Why not also no deuce games....first one to 11 points win....

避免有人渣流灘, 故意打足三塲. 同埋打兩場, 轉流可以快dd, 打多d對手.
對天平均每人可以與十個不同的對手打友賽.
香港乒乓網

我要參加 !!

Richard
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +5 Thank you 2008-11-20 11:03

我又来!

之后有无饭局???
本帖最近評分記錄

回復 1# 的帖子

我又來,預埋唔該 7-10

本帖最近評分記錄

I join 7 - 10 pm, thks for arrangement.
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 asdf 於 2008-11-20 19:36 發表
我參加高手可能會悶
More Ball Games, More Friends.....沒有分高低手
香港乒乓網

Dear Mao,

I join 7-9. Thx.
本帖最近評分記錄

回復 1# 的帖子

我参加7:00-9:00PM, 能否多带一个波友!
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 ok, 你是否亞朗 ? 2008-11-23 00:33

引用:
原帖由 Allen 於 2008-11-22 16:34 發表
我参加7:00-9:00PM, 能否多带一个波友!
歡迎!歡迎!應該無問題、貓哥依家系國內未能即時覆你.......................
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

7:00-9:00pm thx
本帖最近評分記錄

回復 17# 的帖子

Thanks and confirm !到时见,

因為同塲有中信嘉華波友...所以暫時不再增加人, 但到時可以與對方交流.
具体情況明天再 cfm, 我會再出 post, 請各位網友注意
香港乒乓網

25 12
發新話題