發新話題

【版主活動】1月3日(星期六) 2:00-11:00pm BBQ 燒碳 + 吹水大會

再黎!! x 2 丫唔該!!! 哈哈!!

廿七廿八小弟都唔得呀!!! 咁我叫埋王子, 魚魚同埋我大佬先. 佢地都係住柴記. 好近!!

可能要到一月都唔定!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-11-17 15:16 發表
尋日個女仔 都 ok 架....仲問我是否真是同她影相.....有人証架 !!
日光日白........................大家都一齊見到果D野...

好野啦. 唔信可以問四六!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-11-17 15:36 發表
防兄....最后是否跟了你去香港仔  
現在仲跟住我呀..........................

噚日位位都有另一半在身(除左可樂).......

回復 43# 的帖子

果然利害, 食埋壽司!!

引用:
原帖由 Cola 於 2008-11-18 00:08 發表

Absolutely good idea la! I like Hot Pot!
咁就出黎打次邊爐先至講啦.

回復 47# 的帖子

玩d咁既野. 我跟唔到啦. 我開完會都九點半至十點. 之後都快快滾回家啦. 好累呀!

回復 55# 的帖子

老老實實, 可能大家都想嚮Christmas自己搞活動..........哈哈.

而家咁既安排, 可能係最好

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-11-19 10:06 發表
其實聖誕仲有一 位 流灘王唔得, 所以未改期
邊個流灘王???

回復 61# 的帖子

噚晚我見識過啦...........

我地港島西二哥第一場就比Susanna既反手發球掩死左........

回復 63# 的帖子

我估佢都係輸多. 靚女有絕對優勢.

回復 66# 的帖子

呢度會唔會有好多個都係流灘王嫁??

回復 68# 的帖子

異靈靈捌檀草都係只得一個!!

如果真係攪, 三號會好少少. 因為十一號我要七早起身攪陸運會!!!

回復 72# 的帖子

你唔加最後果一句會仲好d

早黎早走(可能), 但肯定不能夜....來到的話!

發新話題
最近訪問的版塊