發新話題

【版主活動】1月3日(星期六) 2:00-11:00pm BBQ 燒碳 + 吹水大會

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-11-17 17:57 發表
可樂 gor 仔是得架....弄不知架 ben 死打到立立靚咁開入赤柱.....
無打腊呀老細! 平時有人抹車啫!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-11-17 17:50 發表
噚日位位都有另一半在身(除左可樂).......
我7點正就番到屋企同老婆同兩個女去食壽司, 飽到嘔呀!

回復 43# 的帖子

果然利害, 食埋壽司!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-11-17 15:00 發表
戶外帶 GAS 爐.....打埋邊爐 .....work 唔 work ??
Absolutely good idea la! I like Hot Pot!

引用:
原帖由 Cola 於 2008-11-18 00:08 發表

Absolutely good idea la! I like Hot Pot!
咁就出黎打次邊爐先至講啦.

引用:
原帖由 防守王 於 2008-11-18 11:48 發表

咁就出黎打次邊爐先至講啦.
How about after ball game tonight?

Good Idea !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 Cola 於 2008-11-17 23:27 發表

我7點正就番到屋企同老婆同兩個女去食壽司, 飽到嘔呀!
hmm...7:00pm,  you should arrived home at 6:30pm...
where r u go during 6:30 - 7:00pm
香港乒乓網

回復 47# 的帖子

玩d咁既野. 我跟唔到啦. 我開完會都九點半至十點. 之後都快快滾回家啦. 好累呀!

支持! 如果星期六,日,26 我多數ok!

Let us discuss tonight   BBQ + HOT POT
香港乒乓網

骨idea...我都想去,but 定左日子先conf
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

我們訂了場先....暫定 1 月 3 號 或 10 號
香港乒乓網

多謝咁多位兄弟姊妹體諒, 肯就一就小弟唔喺Christmas搞bbq . 多謝你哋仲咁重視我呀! 小弟真係有d慚愧, 球技又麻麻, contribution 又小! 有乜需要我幫手就出聲啦! 唔駛出聲, 我以後都會出多d力呀

Cola....當然要有你, 無左你點得....邊有人幫手 笈 靚女
香港乒乓網

回復 55# 的帖子

老老實實, 可能大家都想嚮Christmas自己搞活動..........哈哈.

而家咁既安排, 可能係最好

其實聖誕仲有一 位 流灘王唔得, 所以未改期
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-11-19 10:06 發表
其實聖誕仲有一 位 流灘王唔得, 所以未改期
邊個流灘王???

sorry 攪錯了....應該是戲王之王
香港乒乓網

發新話題