107 123456
發新話題

【版主活動】1月3日(星期六) 2:00-11:00pm BBQ 燒碳 + 吹水大會

【版主活動】1月3日(星期六) 2:00-11:00pm BBQ 燒碳 + 吹水大會

日期 : 1月 3 日

時間 : 5:00pm - 11:00pm

節目 : 燒烤, 飲酒, 遊戲, 吹水  

地點 : 赤柱區 ( 環境一流 )

資格 : 歡迎任何網友報名 , 預計人數 40人 (歡迎任何球會會員出席)

費用 : AA 制 ( 每人先支付 HK$50 訂金,
12歲以下半價, 3 歲或以下免費 ), 預計 HK$100/成人 一位

交通 : 免費車位, 銅鑼灣,
柴灣有小巴直達.  其它路線稍后提供

輝Sir X 3
貓 X 1
Cola X 4
44_66 X 2
小過童 X 2
feideepking X 1
smallstar x 4
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Mao,
我一定支持。
代日子作實後才報名

本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +5 多謝支持 2008-11-17 13:22

再黎!! x 2 丫唔該!!! 哈哈!!

12/27 好唔好呢 ? 定還是....有無意見.
今次要叫埋 王子來, 血魚...叫埋你亞哥.  我可以搬埋張乒乓球枱來打

"細界賽"
香港乒乓網

廿七廿八小弟都唔得呀!!! 咁我叫埋王子, 魚魚同埋我大佬先. 佢地都係住柴記. 好近!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-11-17 13:21 發表
12/27 好唔好呢 ? 定還是....有無意見.
今次要叫埋 王子來, 血魚...叫埋你亞哥.  我可以搬埋張乒乓球枱來打

"細界賽"
乒乓球台都般到?=,=
貓兄的確係貓兄=,=

只是 Mini Table Tennis Table 姐
香港乒乓網

呢d連住的假期比較難

引用:
原帖由 44_66 於 17-11-2008 02:13 PM 發表
26  號 老實爺 牛 1
46號,你咪要大出血

I may not be ok during X'mas. Family travel from 24th to 28th Dec.

可能要到一月都唔定!!

明天晚上傾
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-11-17 14:56 發表
明天晚上傾
Good idea!

戶外帶 GAS 爐.....打埋邊爐 .....work 唔 work ??
香港乒乓網

戶外十下十下

好有風味

果度不足三呎便有自來水....不足20米有洗手間.....有好多枱及 chair....有時對面仲有靚女望.....昨天我們便認識了一個影相的靚女 , 佢仲 ..............
香港乒乓網

貓兄,你仲唔PM我個靚女電話!
等我約佢出來影下相

其實旁邊便是赤柱軍人 RIP....所以好多攝影 c 及女 model 望....記得 bring 相机
香港乒乓網

107 123456
發新話題