39 12
發新話題

偉裕十一月內部比賽[公開報名]

日期 : 二零零八年十一月十九日
時間 : 20:00 23:00

地點 : 灣仔駱克道10樓乒乓球室
名額 : 24

1. Samuel
2. Jason
3. Kwokwy
4. PP2548
5. 阿卜
6. Shawn
7. Raintam
8. WW08
9. Myron
10. Yip
11. KC
12. 羅殺 (Guest)
13. 大隻佬
14. Oscar
15. 強哥
16. Michael
17. 阿家
18. 大偉
19. Johnny
20. 阿傑
21. 廠長  (Guest)
22. kcstarsing  (Guest)
23. Beckham  (Guest)
24. Kken (Guest)

如不能出席者,請盡早通知

公開報名參加內部比賽以先報先得為原則。

己經全滿,多謝大家支持。

比賽賽制:

(1) 分四小組單循環比赛 (三局二勝制)
(2) 每小組頭二名進入淘汱冠軍賽(五局三勝制)

(3) 每小組第三、四和五名進入淘汱遺材賽 (三局二勝制)
(4)
有關比賽資料和進展將會展示當眼之處。

撞期要打乒超..............九龍公園

如果唔系我都過來學野
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 burmester 於 2008-11-13 10:50 發表
I want to join, Thx~
巳加入

join

引用:
原帖由 廠長 於 2008-11-13 13:02 發表
join
Welcome

join

爆沖Eric和日直阿傑都話ok啊

至於邪王Jack佢話要外出公幹幾天,下星期應不能前來

引用:
原帖由 小過童 於 2008-11-13 10:32 發表
撞期要打乒超..............九龍公園

如果唔系我都過來學野
可惜呢,有機會都希望和過童兄學野lei

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-11-14 02:10 發表
爆沖Eric和日直阿傑都話ok啊

至於邪王Jack佢話要外出公幹幾天,下星期應不能前來
Thank you for your information.

Beckham & KKen want to join, thx
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2008-11-14 09:59 發表
Beckham & KKen want to join, thx liness" />
Welcome.

己經全滿,多謝大家支持。

分組安排以內部賽最新累積分數名次,詳情如下:

ABCD
1第一名第二名第三名第四名
2第五名第六名第七名第八名
3第九名第十名第十一名第十二名
4第十三名第十四名第十五名第十六名
5第十七名第十八名第十九名第二十名
6客人客人客人客人

抽簽結果

ABCD
1羅殺大偉阿卜Yip
2大隻佬OscarSamuelKC
3Johnny強哥RaintamWW08
4KwokwyJasonPP2548Myron
5Shawn阿家Michael阿傑
6廠長kcstarsingBeckhamKken

各位友好及會員:

請準時出席;因檯數和時間非常緊急,不設熱身時間。謝謝合作。

又試同啲惡啃嘅同組,唔開心呀

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-11-14 15:51 發表
又試同啲惡啃嘅同組,唔開心呀
.你努力D..........特破、特破..............系球會做排名第一就會開心啦
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2008-11-14 17:27 發表

.你努力D..........特破、特破..............系球會做排名第一就會開心啦
算啦,我哋啲體能無可能捱到尾

引用:
原帖由 samchtam 於 2008-11-13 09:21 發表
比賽賽制:

(1) 分四小組單循環比赛 (三局二勝制)
(2) 每小組頭二名進入淘汱冠軍賽(五局三勝制)
(3) 每小組第三、四和五名進入淘汱遺材賽 (三局二勝制)
(4) 有關比賽資料和進展將會展示當眼之處。
Btw,經球會內部商討,Michael依家暫時未係會員

39 12
發新話題