發新話題

【HKTTF 旺角球局】11月18日 (星期二) 7:00-10:00pm ( Finished )

[quote]原帖由 (=^x^=) 於 2008-11-19 01:46 發表
多謝各位來臨. 因為預計人數及

昨天仲有 susanna....攪到輝 sir 失言......不過飲大兩杯講過什麼....便唔好講出來 la....
昨天差點有人爆樽
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-11-19 09:58 發表
昨天仲有 susanna....攪到輝 sir 失言......不過飲大兩杯講過什麼....便唔好講出來 la....
昨天差點有人爆樽
嘩!! 講起Susanna, 真係人靚球技好. 我地港島西第二男單都比佢搞掂!!!

輝蛇好少失言wor.........真係可惜, 無得親耳聽到添!!!

煇sir 話愛丁宝
香港乒乓網

宝宝 win 晒....不過便是 win 不到兩位靚女.........唔有古或
香港乒乓網

輝輝做乜呀 ???

回復 70# 的帖子

嘩!!! 呢招我用開個wor!! 比人用左先添!!!

回復 72# 的帖子

好使好用大家共用喇 不過的靚女.........真係吾易打架

引用:
原帖由 Avalox500 於 2008-11-19 12:01 發表
好使好用大家共用喇 不過的靚女.........真係吾易打架
你仲難打

引用:
原帖由 Avalox500 於 2008-11-19 12:01 發表
我係唔會打佢. 昨日而言, 蘇姍那攻波......哈哈. 但係下旋好猜得, 發球唔錯!!! 真係HKTTF 又多個女中高手!!

回復 63# 的帖子

唹個就係HKTTF的特別地方喇

引用:
原帖由 44_66 於 2008-11-19 12:14 發表

許飲 大 兩杯 ...   真係 兩杯 liness" />
之後呢???

引用:
原帖由 44_66 於 2008-11-19 12:14 發表

許飲 大 兩杯 ...   真係 兩杯 liness" />
之後點???

引用:
原帖由 廠長 於 2008-11-19 12:08 發表

你仲難打
我緊緊嬴二分吔

回復 81# 的帖子

再飮多兩杯 ..囉

引用:
原帖由 Avalox500 於 2008-11-19 12:21 發表
我緊緊嬴二分吔
下次黎乒工廠玩玩

回復 84# 的帖子

有空一定到

發新話題