發新話題

【HKTTF 旺角球局】11月18日 (星期二) 7:00-10:00pm ( Finished )

熱身一分鐘兩上兩下, 不設枱主 2局11分 (打足兩局)
賽果可能是 2:0 或 1:1

18人分兩組友誼對賽, 希望可以打得晒

共 81場波
若10分鐘打一場, 一張枱一 個鐘可以打六場, 三小時六張枱應該可以打 108塲波.
應該打得晒.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

7:00pm til the end! thanks!

共有 100塲波...看下能否打得晒. 大家準時到.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
香港乒乓網

小弟七時觀戰.....

可以同兩位壇草一組,真幸福。

Hohoho.. it seems very interesting to play in two groups.
I will try to reach at 7pm.

十分期待

回復 45# 的帖子

7-10  confirm

準時到.....................
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

Full 晒
香港乒乓網

有相睇呀....................................

本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 Thank you so much 2008-11-19 01:16

仲有可樂d相....等等
香港乒乓網

多謝各位來臨. 因為預計人數及枱數有少少緊. 所以催你們開波好急, 望諒.
同埋今晚未能與各位一戰, 實在不好意思. 希望快有有另一次的球局與你們一同玩
香港乒乓網

對手好多, 極之好玩, 下次一定再參加

引用:
原帖由 44_66 於 2008-11-19 01:52 發表
Tonight  very  盡興
係呀! 我原來都飲咗成5杯啤洒呀! 球技就一般啦! 想放水, 以為贏梗, 點知就輸咗! 諗住輸硬, 又付碌贏小小! 真係要擺多d時間喺table-tennis 同hkttf度啦!

唔知點解可樂對住 女仔便輸, 對男仔便 win....宝宝也是一樣...有古或
香港乒乓網

回復 61# 的帖子

好羨慕你地, 打完波仲要邊一邊爐!!!! 輝蛇打比我時我已經累到想死, 而且食完野咁滯, 所以唔黎囉.
原來Simon剛剛趕得切黎開會. 早知佢黎到. 我就交返個波比佢, 我自己就黎打波波啦........!!

你飲五杯咁多. 我無得同你"亨杯"真係可惜!!!

下次有局我黎打, 你記得放返我水wor!!!

回復 63# 的帖子

可樂可能要.......精桃文丫嘛!!

發新話題