21 12
發新話題

【泓景臺波局】: 11月14日 (星期五) 8:00-10:00pm 荔枝角泓景臺會所球局--FULL

【泓景臺波局】: 11月14日 (星期五) 8:00-10:00pm 荔枝角泓景臺會所球局--FULL

泓景臺波局--最新消息
由於會所的壁球場已改為多用途運動室, 可以放置一張乒乓球枱, 所以我們的週五球局, 由原本的兩張枱增至三張枱, 但為免浪費資源, 我們將有以下建議:

-- 我們會先訂兩張枱, 參加者名額是8名
-- 如果反應熱烈, 達10人的話, 我們會加訂壁球場
-- 三張枱的名額是12人

然而, 訂場是採取先到先得的原則, 所以如果我們在較早的時間, 得知人數已達10人, 我們
成功租訂壁球場的機會亦較高, 所以有興趣參加泓景臺波局的朋友, 盡快報名, 以便我們安排場地

“More Ball Games, More Fun”--希望各方好友都樂在其中

1. sunnyfung1
2. john
3. kei
4. 梁先生
5. 傑仔
6. 木子

7. Petlover70
8. m97296994

本帖最近評分記錄
  • smallstar +10 開球局獎勵 2008-11-10 10:42

join la!!!

請將手電號碼send比sunnyfung1

引用:
原帖由 鐵板燒 於 2008-11-8 23:48 發表
join~~thx
Please send your mobile phone number to sunnyfung1

引用:
原帖由 phenli 於 2008-11-9 23:45 發表
CONGRATULATION~~擴充營業(玩樂)~~~liness" />
點呀,你來吾來呀,好耐冇見你lo喎

我又join  [email protected]  (10個8)

引用:
原帖由 凝聚 於 2008-11-10 12:07 發表
我又join  [email protected]  (10個8)
Please send your mobile phone number to sunnyfung1

引用:
原帖由 kei 於 2008-11-10 13:19 發表

sunny fung 佢有冇msn或者電話

你可以用發短消息功能, 你所發的訊息只有收件人才看見, 或者, 我PM我個電話比你, 你CALL翻我

一切如常, 老地方見...
橫板1: Boll Tricarbon (ST)
橫板2: 狂飆王 (655)

正手(黑色): Tenergy 05 / Neo天極3(藍海綿)  / Joola Mambo GP
反手(紅色): Donic Desto F1-HS / Prasidha Twister / Bty Tackfire C

引用:
原帖由 kei 於 2008-11-10 18:20 發表
你可以用發短消息功能, 你所發的訊息只有收件人才看見, 或者, 我PM我個電話比你, 你CALL翻我
你有冇msn?
或者add我~~~e-mail個電話我都得 [email protected]

我又打  

凝聚
我已pm及email電話號碼給你, 請你亦send你的電話號碼給我, 以便聯絡
kei

引用:
原帖由 kei 於 2008-11-11 11:52 發表
凝聚
我已pm及email電話號碼給你, 請你亦send你的電話號碼給我, 以便聯絡
kei
收到你的信息~~我盡快比電話你!!

引用:
原帖由 鐵板燒 於 2008-11-8 23:48 發表
join~~thx
鐵板燒
你可否PM你的手號碼比我或 SUNNYFUNG1

引用:
原帖由 kei 於 2008-11-11 20:28 發表

鐵板燒
你可否PM你的手號碼比我或 SUNNYFUNG1
唔好意思~~可唔可以刪一刪我個名~~我星期五有d事  sorry~~

我想參加, 上次有野做尼吾到, 今次一定得

木子,
請你send你的手提比sunnyfung1
kei

can join?

ok, 我send左短信手機no. 比 sunnyfung1

引用:
原帖由 小吉 於 2008-11-13 14:04 發表
can join? liness" />
小吉,你係咪來,你識來泓景臺嗎,PM你個電話俾我

21 12
發新話題