發新話題

【九龍區月賽】: 11月10日 (星期一) 8:00-11:00pm 蒲崗村道體育館(完)

要自己上來報 la
一人只限代報一位
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我會搵人......打抵某人.....等他不可以三連冠
香港乒乓網

James007 女仔讓四分 wor !!!! 對你來說應該無問題
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-27 18:57 發表
我會搵人......打抵某人.....等他不可以三連冠
Who 三連冠 ar?

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-27 18:58 發表
James007 女仔讓四分 wor !!!! 對你來說應該無問題
Mao 讓女仔四分, I follow lor....

join
本帖最近評分記錄

I JOIN LA
本帖最近評分記錄

haha!!我想join,不過勁遠
◆°`玻璃面具碎了後,人既心就表露無遺∮﹏∮
【 ★*"〃─?..一次又一次的希望...〤只換來無限次的失望.......▼ ★*]]~

仲有位,lucky
加入
實confirm
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) -10 你上次報了名, 但又不 cfm 到或不到. 最后都 ... 2008-10-28 02:05
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

回復 1# 的帖子

我又來  已pm咗你
本帖最近評分記錄

Lun...added 忠..
下次月賽要親自報名....

今次有 dd 火藥味
上月冠亞季殿都在
香港乒乓網

Thanks~ Mao~~~

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-28 02:10 發表
Lun...added 忠..
下次月賽要親自報名....

今次有 dd 火藥味
上月冠亞季殿都在
上月?咩唔係下兩個月咩?
因為呢次係七月月賽

一見到呢個post嘅時候已經Full咗,勵害

I booked and paid for Table #2, 10 to 11pm.

引用:
原帖由 wayne_ka_lun 於 2008-10-27 18:38 發表
我又booked 2200-2300 球場編號 1
5730 8102 7578 2626
Ah Lun gor, I just checked online and it shows your table #1 for 2200-2300 is still available wor.  Is there any chance you forgot to confirm it before you exited the website?

引用:
原帖由 朋友 於 2008-10-28 17:57 發表

你咩比賽都打
等人唔拎唔到冠軍
你咩比賽都 ng 打, so why are you complaining anyway?

有高手參與, 個比賽先好玩ar ma.

發新話題