發新話題

[其它討論] 40+乒乓球

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:52 移動
引用:
原帖由 夜魔俠 於 2016-12-20 09:48 發表

仲有冇其他介紹?
我打過的本地和國內一星球,比較好都係紅雙喜同雙魚

引用:
原帖由 電磁波 於 2016-12-20 10:53 發表
Kinson感覺都幾ok, 打落冇3/f 1星同雙魚1星咁淋...!

kinson重量唔平均,練發球時候,拋波就感受到一d輕,一d重

引用:
原帖由 je5181996 於 2016-12-20 00:24 發表
小弟會淘寶729 1星,到時同大家講下咩感覺
你未打,大家都已經知道係咩感受:難受。

引用:
原帖由 andrewphy 於 2016-12-20 22:27 發表

你未打,大家都已經知道係咩感受:難受。
貼錢買難受 ,好多時候,因為想平,結果用得仲多錢。直接上雙魚一星,無煩惱

回復 73# 的帖子

唔係掛 ,我岩岩比左錢啦
主板1: Viscaria 正手 MXP+反手紅V
主板2: Infinity VPS V+正手NEO狂三+反手ELP
副板:RosewoodXO+正手省狂+反手焦點三

引用:
原帖由 je5181996 於 2016-12-21 01:06 發表
唔係掛 ,我岩岩比左錢啦
其實你不發力,托下托下,橢圓波都可以打到。

我都用緊40+乒乓球, 但好易爆

回復 76# 的帖子

呢排打波,全場得我一個打黃波,個種樣衰既感覺講唔到出黎
主板2: Infinity VPS V+正手NEO狂三+反手ELP

引用:
原帖由 je5181996 於 2016-12-22 21:15 發表
呢排打波,全場得我一個打黃波,個種樣衰既感覺講唔到出黎
一枝獨秀

引用:
原帖由 johnlun 於 2016-12-22 15:59 發表
我都用緊40+乒乓球, 但好易爆
容易爆乃是40+最大特色

話說我淘寶既乒乓波去到轉運站既時候,比人話係違禁品 ,唔比運黎香港

引用:
原帖由 je5181996 於 2016-12-29 19:57 發表
話說我淘寶既乒乓波去到轉運站既時候,比人話係違禁品 ,唔比運黎香港
雙魚一星吧

引用:
原帖由 je5181996 於 2016/12/29 19:57 發表
要退返俾賣家?

引用:
原帖由 sorry 於 2016/12/30 13:50 發表

充公
唔會吧

40+波不算違禁品喎, 佢識唔識ga....!
***60後新手從2015年初重拾球拍兼新學打橫板***
1) ADIDAS - AVENGER CARBON - 狂8 + BARACUDA (196g)
2) BTY M MAZE  - MXP + R7 SOFT (180.3g)

引用:
原帖由 電磁波 於 2016/12/30 14:08 發表
40+波不算違禁品喎, 佢識唔識ga....!
非波友應該唔識

乒乓球過質素太差,不能出境,以免有辱國體。
本帖最近評分記錄

道出了事實
<-->
.

有波友說可在黃竹坑買K字頭一星波半籮或一籮, 除開平均價好像一元多
<-->
.

回復 83# 的帖子

最後cut單退款,唉

發新話題