發新話題

【乒匯球局】: 10月23日 (星期四) 7:00-10:00pm 順利村體育館

【乒匯球局】: 10月23日 (星期四) 7:00-10:00pm 順利村體育館

順利村體育館地下活動室
晚上7時至10時

歡迎所有網友來交流 !!
各球友可以以月費或訪客之形式參加。

月費:每位球友$90/月
           學生每位$60/月

訪客:每位球友$30/晚

1狼仔會員
2利生會員
3BrianDD會員
4Hoiyee會員
5牙龜會員
6Wing會員
7日本叔叔會員
8羊咩訪客
9龜fd訪客
10小強訪客
11麗妍訪客
12祖勤訪客
13凱鋒訪客
14廸雯訪客
15啓森訪客
16DAN訪客

訪客可在10月23日之前留位。
多謝多謝!!

羊咩及龜龜的朋友都會來...

多謝大家歡迎我!!!!!^^今晚好好玩~

引用:
原帖由 松本然 於 2008-10-23 23:42 發表
歡迎你以後多d上來呢.....

尋晚我都有上來攪攪震.................
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2008-10-24 09:19 發表
尋晚我都有上來攪攪震.................
最可惜係你冇落場露兩手..keke

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-10-24 13:56 發表
最可惜係你冇落場露兩手..keke
有呀...............我借左個妹妹仔 ( 佢同利生打緊,sorry 我唔知佢叫咩名 )槐板試左幾板

唔錯........唔錯 ( 講緊槐 Roxon 450 )
最新乒器...........................................

引用:
原帖由 小過童 於 2008-10-24 15:29 發表

有呀...............我借左個妹妹仔 ( 佢同利生打緊,sorry 我唔知佢叫咩名 )槐板試左幾板

唔錯........唔錯 ( 講緊槐 Roxon 450 )
個女仔都唔錯??haha

幾時買番塊450來自己打呢?

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-10-24 15:49 發表
個女仔都唔錯??haha

幾時買番塊450來自己打呢?
無貨呀..............

我要 450 / 2.0mm / red................有無兄弟可以割愛呀

引用:
原帖由 松本然 於 2008-10-23 23:42 發表
太可惡啦...我下次唔會再俾你逼到我食蛋.\/."

引用:
原帖由 牙龜 於 2008-10-25 05:24 發表

太可惡啦...我下次唔會再俾你逼到我食蛋.\/."
kekeke~好啦~下次俾返一分你啦~

引用:
原帖由 松本然 於 2008-10-25 06:09 發表

kekeke~好啦~下次俾返一分你啦~
誰人系松本然呀.................

引用:
原帖由 小過童 於 2008-10-25 10:18 發表

唔知點講你知wor........-.-""

引用:
原帖由 小過童 於 2008-10-25 10:18 發表

好勁果個...

引用:
原帖由 太陽之子 於 2008-10-27 00:55 發表
好勁果個...
哈哈~係好肥果個呀~^^

引用:
原帖由 松本然 於 2008-10-27 18:53 發表

你未算..haha

引用:
原帖由 松本然 於 2008-10-27 18:53 發表

原來系肥仔

發新話題