34 12
發新話題

如何分辨真偽?

如何分辨真偽?

早兩日買咗一塊yasaka extra special,上網睇過分辦真偽的其中一個方法為睇下個火印是否清淅,但我睇過自己塊板同網上的較為矇矓,我在香港會有機會買到假的球拍嗎?有否商店曾經有售賣假拍的個案嗎?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

間舖已經算好出名∼∼

咁樣響度講會唔會唔係咁好

咁樣響度講會唔會唔係咁好

師兄,睇個印有機會係嗎?間舖響灣仔

我見網上話真的那些火印,真係好清淅的

呢張響網上搵的
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

師兄係點樣睇?
引用:
原帖由 閃電俠 於 2016-11-2 11:17 發表
no worry

但我塊板連粒點都冇……

請問有冇人知,有冇辦法可以證實?

如果係咁我真係冇野講,以後都唔知響邊度買球拍好。

我星期一響萬達買的,如果響呢度買都係假,仲可以點?

我知佢老字號,老闆又有來頭先幫襯佢,其實我都唔信佢會做衰自己個名,但睇塊版又好似有啲同人唔同咁………

你好,首先我也相信你們出售的產品才會向你購買,但我遇到的問題也有其他網友覺得未能確定,從你們上載的相片火印的清淅度和我球拍上的火印本人也覺有分别,亦多謝你們對出售的產品的售後支援,我明天會帶同我的球拍回你們的門市拍照驗証。再給多點資料,我是本星期一上午約十時半連同正手狂飆八,反手Acuda s2在你們灣仔門市購買的
引用:
原帖由 萬達 於 2016-11-2 18:27 發表
師兄,您好, 市面上真的有很多假的球拍, 也許入貨東主都不知道是假的, 但我們是yasaka香港代理, 如果是我們公司出售的產品絕對是真的, 我們不會為一件產品去毀去40年我老號招牌, 而且我們是國家隊元老開的店, 絕對不會 ...

買野如果唔使睇真假,波鞋都可以高仿當真

買野如果唔使睇真假,波鞋都可以高仿當真著

回復 35# 的帖子

買野如果唔使睇真假,波鞋都可以高仿當真著,仲同自己講外型質地同真都冇分別丫, 最緊要入到三分波,我真係冇野講……

回復 32# 的帖子

如果呢個火印唔係防偽特徵,我同意你講法。

所謂見微知著,就算唔係重點野,以日本人做野方式唔似係咁,我上日本yasaka網站,佢啲版個jttaa塊塊都清淅到不得了,唔知係自己野就做好啲定係點……

34 12
發新話題