發新話題

【火鍋】油麻地花園酒家任飲任打

【火鍋】油麻地花園酒家任飲任打

十月一日去左何文田打香港論壇搞既隊際比賽, 首圈出局既我地, 就唯有約埋去打個邊爐. 今次係油麻地花園酒家任食任飲, 埋單每人百三蚊. 不過有任飲嘉士伯!!!!

每檯一碟既蝦蝦, 同埋蠔                                       

水餃唔錯, 任食都比靚料, 少見!!!               

魚皮都OK!! 而且唔腥!!                  

肥牛係必食!                                      

呢堆就係我地叫既野啦                              

難得花園仲有糯米飯食添啦!                        

由七點半打到十一點幾呀.......利害!!!

防兄我見你介紹咁多
我都介紹你去珠海"灣仔海鮮街"

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-10-16 11:19 發表
防兄我見你介紹咁多
去到珠海................未必食海鮮啦.

引用:
原帖由 防守王 於 16-10-2008 11:29 AM 發表

去到珠海................未必食海鮮啦.
你想暗示d咩?
但係果度真係又好食,又平

瑋哥, 真係識食抵嘢; 閧北食海鮮超抵食!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-16 11:50 發表

吾都想豬有咩 好野
唔知wor!! 中山珠海, 我只係識的去石岐, 食乳鴿咋....我乜都唔識嫁!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-10-16 11:19 發表
防兄我見你介紹咁多
我年頭(清明)去買蠔係十斤十斤咁買

因為我有親戚就正正住灣仔.......周圍環境重正到暈

可惜買唔起果頭嘅樓

糯米飯另計?有無時限?

回復 9# 的帖子

糯米飯包埋! 仲有幾款野食添! 唔只一樣.

限時話唔知兩個半鐘定係點. 不過我地食左三個幾鐘都無人趕!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-16 14:07 發表 糯米飯包埋! 仲有幾款野食添! 唔只一樣. 限時話唔知兩個半鐘定係點. 不過我地食左三個幾鐘都無人趕!!!
包埋糯米飯.........正!

回復 11# 的帖子

OFF+你諗諗......食左糯米飯, 食唔到第二D野就唔抵啦.....!!

不過花園既糯米飯又幾好食嫁!  而且平日食都唔平!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-16 14:15 發表 OFF+你諗諗......食左糯米飯, 食唔到第二D野就唔抵啦.....!!不過花園既糯米飯又幾好食嫁!  而且平日食都唔平!!!
咁就係喎糯米飯好"浪"胃

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-10-16 09:10 發表

我年頭(清明)去買蠔係十斤十斤咁買

因為我有親戚就正正住灣仔.......周圍環境重正到暈

可惜買唔起果頭嘅樓
買唔到但係供到... ...

引用:
原帖由 off+ 於 2008-10-16 14:18 發表
咁就係喎糯米飯好"浪"胃
不過我都覺得, 點都要食一碗既.

好久之前去過
o個度個魚標都幾多人食

回復 17# 的帖子

你都幾有幻想力.

引用:
原帖由 Japminton 於 2008-10-16 19:40 發表

係啊~ 諗白痴野係我強項~
JMT, 您當咗酒家係體体館唧, 又或者您超喜歡享受, 諗住打幾球波, 就去火煱枱滾幾舊牛肉食吓... ...

回復 20# 的帖子

呢個都係好提議. 不過唔會有個場比我地一路邊爐一路打波呢!!!!

除非嚮大陸!! hahaaaaaa

係, 有可能o既! 有個場旁邊位置有人食住家飯o既, 最多唔蒸魚炒菜改做火鍋唧!

發新話題