發新話題

2016【龍恆】<中秋友誼賽>

引用:
原帖由 benzor 於 3-8-2016 13:45 發表
報雙打please! Thanks!
benzor, pl. provide y're name list!

引用:
原帖由 Jasonwong1217 於 3-8-2016 14:14 發表
Jason Wong

報單打   thanks
單打比賽暫停接受報名, 而雙打仍然接受報名。

報單打
thx

回復 42# 的帖子

Ben + Ah Him

引用:
原帖由 benzor 於 3-8-2016 15:48 發表
Ben + Ah Him
List updated!!

報名單打,唔該晒

引用:
原帖由 fashionkong 於 3-8-2016 16:01 發表
報名單打,唔該晒
參賽資格:有興趣球友(必需有聯絡電話)........

到12/8下星期五, 如雙打比賽名額未滿, 雙打賽事會取消!
而已報名參與雙打比賽的球友會自動轉為參加單打比賽, 球友亦可選擇放棄比賽, 敬請留意!!

引用:
原帖由 Jasonwong1217 於 3-8-2016 14:14 發表
Jason Wong

報單打   thanks
Listed!

有事來不了, quit please
乒壇友誼, 強身健體.

引用:
原帖由 明哥 於 4-8-2016 15:33 發表
有事來不了, quit please
退出比賽及飯局?? 你的朋友Gordon??

我們都報單打同雙打 單打:張曼莉,劉殷圻
                雙打:張曼莉+劉殷圻

引用:
原帖由 cody0922 於 4-8-2016 22:14 發表
我們都報單打同雙打 單打:張曼莉,劉殷圻
                雙打:張曼莉+劉殷圻
歡迎!!

但單打及雙打比賽, 每人只可報一項。
單打已爆滿,考慮只報雙打比賽嗎??
請 PM 電話號碼給我,謝謝!!

引用:
原帖由 bd_fan 於 2016-8-5 09:44 發表

我們決定報雙打,電話已經pm你,如果有問題,打我手機就得啦,thx

歡迎!!

但單打及雙打比賽, 每人只可報一項。
單打已爆滿,考慮只報雙打比賽嗎??
請 PM 電話號碼給我,謝謝!!
我們決定報雙打,電話已經pm你,如果有問題,打我手機就得啦,thx

引用:
原帖由 cody0922 於 5-8-2016 10:11 發表

謝謝! 正單已更新!!

Carbo, 你已編入正選名單。

素心及jasonkidd已補上正選, 請素心PM留電話!!

雙打還有三隊名額..............

Jason & Cris 報名雙打,thanks

引用:
原帖由 jasonkyy 於 13-8-2016 22:46 發表
Jason & Cris 報名雙打,thanks
Welcome!!

發新話題