發新話題

球板展今天正式開始

昨天去過
現場環境和biside兄看見的一樣,BLOCKED~.~

引用:
原帖由 Crocotai 於 2016-7-15 11:35 發表
昨天去過
現場環境和biside兄看見的一樣,BLOCKED~.~
真係咁樣?
咁睇有咩意思?
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

Chunchun/Rainbow

只可遠觀而不可褻玩焉
是否一直都係咁Block?
正手:手掌
反手:手背

睇戰機都吾使離咁遠
肉酸

我問下新鴻基
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

回復 26# 的帖子

你講你個樣牙
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

此乃曬命post, 自以為瑰寶,孤芳自賞,限制遠觀。 路人可能只當柴薪

主板1: 橫板-Viscaria (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda192g
主板2:橫板-Viscaria (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda 182g
主板3:橫板-方博碳 (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda 188g
主板4: 橫板-Stiga Rosewood V (FL), 正MXP, 反Donic S2 188g
主板5: 橫板-Timo Boll Spirit (ST), 正MXP, 反Donic Baracuda190g
主板6: 橫板-鐵牌孔令輝 special (葫蘆柄), 正MXP, 反Donic Baracuda 184g

引用:
原帖由 BrianDD 於 2016-7-15 16:39 發表
你講你個樣牙
我自問吾靚仔!
但衰吾過你~

回復 30# 的帖子

屋企無鏡
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

小弟大膽假設
佢應該無錢請員工睇場,商場驚唔見野入佢地數,咪圍q住個場
請有心人小心求證
主板1: 橫板-Viscaria (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda192g
主板2:橫板-Viscaria (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda 182g
主板3:橫板-方博碳 (FL), 正MXP, 反Donic Baracuda 188g
主板4: 橫板-Stiga Rosewood V (FL), 正MXP, 反Donic S2 188g
主板5: 橫板-Timo Boll Spirit (ST), 正MXP, 反Donic Baracuda190g
主板6: 橫板-鐵牌孔令輝 special (葫蘆柄), 正MXP, 反Donic Baracuda 184g

唓!!!
咁有乜好睇喎,
請客又要威,又唔比食雞.
行過唔知仲以為冇錢交租比人封埸添

回復 33# 的帖子

這次球板展是新鴻基邀請的,不用交租,而圍起了不關我事,是商場決定的
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 carltamki 於 2016-7-15 17:47 發表
小弟大膽假設
佢應該無錢請員工睇場,商場驚唔見野入佢地數,咪圍q住個場
請有心人小心求證
正常擺展果位自己睇場咖

引用:
原帖由 BrianDD 於 2016-7-15 18:30 發表
這次球板展是新鴻基邀請的,不用交租,而圍起了不關我事,是商場決定的
你咁即係發散晒消息叫人參觀你屋企 但又唔開門 然後同人講,
唔關我事咖  你係山頂望過來當參觀左啦

回復 37# 的帖子

係啦! 我知唔關你事,但都反映下啦....
我相信呢個周末,周日會有好多乒友撐場
而且上水真係幾遠下....如果專登入去睇,
但就只能遠觀我諗都幾失望下...
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

回復 38# 的帖子

他們回覆了我,答覆如下
"為保障顧客安全, 很抱歉昨日仍有加固工程進行, 今日展覽場地經巳開放, 歡迎各位參觀"
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2016-7-15 21:07 發表
他們回覆了我,答覆如下
"為保障顧客安全, 很抱歉昨日仍有加固工程進行, 今日展覽場地經巳開放, 歡迎各位參觀"

回復 39# 的帖子

darker

發新話題