發新話題

【乒工廠友賽】東區球會 10月12日 (星期日) (4 - 8pm) - 觀塘區

update la...!!

唔好意思,今日練波,大腿肌肉再次受傷,聽日打唔到,最多做觀衆!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

我想問你地地址係咩...我唔知地址 thx

引用:
原帖由 Fuji 於 2008-10-12 13:19 發表
我想問你地地址係咩...我唔知地址 thx
你係我地會員定係東區球會的波友?

東區球會...

Fuji 請看短消息。

confirm 嚟唔到了.

good luck arsenal team

引用:
原帖由 james007 於 2008-10-12 17:39 發表
good luck arsenal team
唔係ping's union咩??
木: Butterfly Viscaria
正手: Tibhar MX-P
反手: Tibhar EL-P

今日狀態不錯!! 希望初團打到呢個水平啦

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-12 23:12 發表

honey ... 吾今日輸左 一個咋 ... 叻吾叻
me 2...!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-12 23:20 發表

覆 (卓) u 2" />
做乜覆我!! 我今日比你win 0左喇wor......!!!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-12 23:24 發表

汝渣流灘 , 想比賽前比 d 屎氣吾 ..... 流灘皇
thanks...!!!!  

i like this name.........!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-12 23:43 發表

下次針雞玩轉轉圈
好!! 但你partner一定係你最愛的女人,我part CC!!! 你呢????

發新話題