發新話題

偉裕十月內部比賽安排

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-12 23:56 發表

務請同一番說話同 cc and dora 講

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-12 23:59 發表

耍汝親自講先夠誠懇
我成日講ga la....!!!佢不知幾放心

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-13 00:05 發表

超巴閉 ........................... 吾好再搞人地內部菜個 post 喇
係你搞先wor.....衰公!!

人地示愛又關你事

咁啱呢個星期三得閒, 可以過嚟玩吓嗎?

引用:
原帖由 廠長 於 2008-10-12 23:35 發表
我可以報名嗎??? 我掛住呀kiu...!!!
好~~我都好掛著禮呀~~~~

引用:
原帖由 kiu~bobo 於 2008-10-13 00:40 發表

好~~我都好掛著禮呀~~~~
星期三見

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-13 00:41 發表

吾都好掛汝 , 巧想找汝打一鑊 pingpong
好呀~~黎我果度

Updated

get hurt for my leg, may not able to join the internal match......may I confirm u later?
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2008-10-13 04:41 發表
get hurt for my leg, may not able to join the internal match......may I confirm u later?
Take care first. Wait for your good message.

抽簽結果

ABCD
1Kiu大偉Samuel
Jasonky
2邪夫Yip大隻佬強哥
3OscarPP2548JohnnywaiKwokwy
4MyronKcstarsingRaintamWW08
5Shawn44_66Bluesky5889Bartender
6廠長小過童JlamlamAugustmoon

比賽賽制:

(1) 分四小組單循環比赛 (三局二勝制)
(2) 每小組頭二名進入淘汱冠軍賽(五局三勝制)

(3) 每小組第三、四和五名進入淘汱遺材賽 (三局二勝制)
(4)
有關比賽資料和進展將會展示當眼之處。

各位友好及會員:

請準時出席;因檯數和時間非常緊急,不設熱身時間。謝謝合作。

samual又抽我同邪夫,呀kiu一組ga

點打呀????

引用:
原帖由 廠長 於 2008-10-14 12:31 發表
samual又抽我同邪夫,呀kiu一組ga

點打呀????
你係VIP我一定要好好盡地主之誼,盡力去打;如果在B組輸了都不知道點死!

有冇發覺每一組都有兵工廠d人0係到........

發新話題