發新話題

【本站通告】貓仔請假

【本站通告】貓仔請假

論壇不知不覺成立了近一年, 在這一年內我認識了超過 200多位網友, 去過很多不同的球館, 亦拜訪過不同的球會.  電話內的 Contact List 越來越多. 從來無諗過可以與咁多不同的高手及網友打波.

在過去一年我們攪了很多比賽, 活動. 當然沒有你們的支持及參與這些東西都不可能實現.  然而我其實也只是一個很普通的人, 在過去一年內論壇實在佔用我太多時間及精力. 我開始覺得累了. 心身也累了.  雖然我並非求學時期, 亦非初出茅廬.  但我仍要給時間工作, 家庭及其它乒乓球以外的朋友.

因為我們論壇只是我, Smallstar 及輝sir一同建立的. 但是我們都只是 Part Time, 我們的精力及才能和時間都是十分有限. 要長期維持一個可算了不大不少的論壇是一件頗吃力的事, 加上我們在去年攪這麼多活動.  而每次活動都這麼多人, 每次活動過后我都只餘半條命.  

加上近來身体真的不好, 体力回覆得很慢.  其實一年前已經是這樣. 所以或多或少是這個原因才由日直轉打長膠. 所以我真的是需要休息一下.

一月一號的比賽本來與 gary及46說好是 96+32. 但因為我也怕沒有足夠的人幫手, 所以暫時改為 64+32人. 現在的乒超聯停了, 我有 PM 過一些隊長, 亦發了一些手机短信, 有些還打過電話, 但我也明白他們也在忙.  而我亦實在再沒有時間一個一個的找, 一個一個的催.  當然我也要反思我的 management 工作是否做得不好. 其實是不好, 不用想. 只是壞到什麼程度.

所以明年的月賽, 乒超, 學界杯或回歸杯. 暫時我也不敢想, 一人之力實在十分吃力. 雖然你們個個都對我好好, 幫了我很多. 可能有些工作我還是不懂放手. 所以做得不好.

好了我真的要休息了. 我的 mouse 手也要休息. 我會 BAN 了自己 IP. 迫自己這個星期不上 HKTTF.COM 的網站.  不用擔心.  論壇不只是一隻貓的, 少一隻貓不少. Bye.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

休息下都好既,但第日有野幫都可以搵我wo

回復 4# 的帖子

鞭屍會..哈哈

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-8 00:47 發表
拱這個 星期 , 不材 同廠長 要不要 幫汝 搞個 追詩 會 or 鞭屍會 之類 , 相信 honey 會好樂意 去籌辦
定係追屍會呀

請容我外人多口講句, 話說國慶盃喎日我剛好book了9:00pm 何文田打波,驚見比賽重未結束,眼見貓,46,廠長在場, 心想他們都做了一整天野,所以冇去打攬, 講真, 比賽0既野, win 就留下, 輸就走先, 但攬手就做足成日, 頭三名就攞杯,佢地乜都冇重要幫手影相,所以佢地係值得尊重 + 鼓掌

冇你地我地冇咁多野玩!保重! 你們比我在usa見到同類的球會做得更好更好!   好野!努力!

p.s.: 下次打波記得讓我5分

DELETE

HKTTF搞起得好快, 始創三人組居功至偉; 希望壇主是次休息真的補到電, 回來後這裡更精采!

我可以話, HKTTF 嚮球壇已經穩佔一個極重要既地位. 球圈無人不識. 不過當然, 以幾位partime 幫手既波友義務性質咁攪比賽, 真係好累.

辛苦晒!!!

亞貓的account ban 左就乜都睇唔到,佢又係用DHCP,現在祇靠佢自己既定力來閉關修行了!

By smallstar

貓仔請假  denied..........not approved....

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-8 11:38 發表

洗吾洗 打個 電話去 引誘下許
佢北上緊

貓北上休養下

渡假充電幾寫意!

衰貓!!! 我感同身受la.....!!! 有時我都好想停下休息下,但又怕班友冇波打,所以一次又一次咁搞落去,我地做管理就係咁, 要有"我為人人"的精神,但背負呢四個字真係唔容易,適當時間放下假啦!! 相信呢度冇人會炸你型!!

要有"我為人人"的精神

發新話題