發新話題

[圖片] 天蠍人仕

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

[圖片] 天蠍人仕

獨特
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

超簡略介紹: 用死橋做伸手黨... ...

唔明咩意思???.....r晒頭!!!
討厭輸波,但無奈已成習慣!

錦玄 ge??

爆多少少, 前年左右在羅湖火車站內佢話無車錢搭去廣州取回行李, 話叫佢細佬入$220(計埋老深提款手續費)到在下指定戶口, 搏趕時間俾定$200佢先... ... 只要堅持見到戶口真係有數先俾錢佢就可解決... ...

當然戶口一直無新入數, 佢仲喺度扮無奈, 當時俾佢花咗在下成半個鐘!

哦!玄來如此!認住呢隻鷹..........

引用:
原帖由 kin123 於 2008-10-3 08:35 發表
哦!玄來如此!認住呢隻鷹..........
好! 呢個鍾生個樣好鬼老實, 但其實

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

呢類騙案日日都有發生,C兄都仲會上當
討厭輸波,但無奈已成習慣!

引用:
原帖由 poon 於 2008-10-3 09:07 發表
呢類騙案日日都有發生,C兄都仲會上當
Poon生, 在下無蝕錢, 要知道佢搞乜鬼, 就俾佢花咗半個鐘 !

等我仲以為呢位係飛兄o既真身添
但係點解你會影到人地o既回鄉咭o既?

你黎架?

引用:
原帖由 nganhot2 於 2008-10-3 17:43 發表
等我仲以為呢位係飛兄o既真身添
但係點解你會影到人地o既回鄉咭o既?
銀銀您係第一個問點解影到回鄉咭o既, 證明都留意件事點可以發展到咁呢?!

益吓您, 俾您估吓點解會影到?!

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-10-3 18:32 發表
你黎架?
相中係一個幾值得欽敬o既人, 因有獨特o既勇氣, 為咗紀念佢, 在下以行動證明... ...

請看呢幾日簽名檔, 會用佢個嘜頭!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-10-3 11:04 發表
獨特
King哥:
       原來你就係講呢條友!!!

引用:
原帖由 弧圈結合亂打 於 2008-10-30 10:53 發表

King哥:
       原來你就係講呢條友!!!
歡迎弧生光臨!

發新話題
最近訪問的版塊