發新話題

『海高斯』黎緊啦....又打風

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:37 移動

『海高斯』黎緊啦....又打風

資料來源由天文台........

http://www.weather.gov.hk/wxinfo/currwx/tc_posc.htm

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

今次個名仲怪..

回復 2# 的帖子

點解唔叫史高斯????

有同感.....haha

Higos 譯為 海高斯
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

勁~~~
個風落重側旋,90度角返來hk....

我拒絕 海高斯 嚟

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-10-2 12:21 發表
我拒絕 海高斯 嚟
重係要選星期六/日先來

個名好似日本超人片啲怪獸咁,條路都行得怪過人,90度轉彎!天文台係咪真係可以預測得咁準呢

聽新聞講, 呢個名係解"無花果"甘既意思.希望佢唔好係星期六,日來啦

週六,日打風,好搞鬼呀!

回復 12# 的帖子

無計, 嚮天文台dl落黎係咁...

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-10-2 12:21 發表
我拒絕 海高斯 嚟
一人一信去入境處叫佢唔好簽証比海高斯

又或者只準佢逗留一天 ( 只準星期六 )
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2008-10-2 10:32 發表

一人一信去入境處叫佢唔好簽証比海高斯

又或者只準佢逗留一天 ( 只準星期六 )
最好叫海哥只可以去澳門... ...

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-10-2 14:06 發表

最好叫海哥只可以去澳門... ...
好好好.................去掃D賭場
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

引用:
原帖由 小過童 於 2008-10-2 10:44 發表

好好好.................去掃D賭場
正呀, 颱風取代賭風!

唔好去澳門賭喇,因為都係好近香港, 最好係唔好轉彎直去海南島.

發新話題
最近訪問的版塊