發新話題

國慶盃 - 賽后吐真言之貓書

回復 39# 的帖子

你咁快肚餓.......小心好似發仔咁, 越黎越肥.......

回復 40# 的帖子

近期 hkttf 既比賽都差不比佢地玩晒! 我開似懷疑佢地同貓兄係咪有乜野關係?

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 10:57 發表 ; |/ d5 f7 d& T( L: d
你咁快肚餓.......小心好似發仔咁, 越黎越肥.......
% s7 p# o4 T0 {; P' J6 A: e' ]: k, p0 }: _# ~
我未食早餐啊.....% Q& _6 m' X7 g% z# t6 f# C% _# o4 N
而家都已經越來越肥啦.....

回復 44# 的帖子

呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 11:14 發表
4 E6 f) N. i" k) M" @呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!
9 I. ?! w) _8 Z" O! d
& l2 D  a4 T1 U7 v' u  d再係咁既話真係走唔郁啦

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 11:18 發表 0 [0 e  I; o+ n0 G/ b  I- N+ H: w/ M
4 @  ?2 c, L5 P( Z3 h
3 H2 m, x4 I5 d; i* }' Q
吾要增肥喇 liness" />
吾都要....

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 09:49 發表 : y! ~* x% M. \$ S3 P
今次真是有很多不足之處. 多謝石 sir 比面出席. 下 次我一定準備多d 牛奶煻及態仔餅給你們. ( R% x0 s" Y, m. \+ J
其實以你們食力, 絕對有資格入四強. 不過今次的隊伍也真太強. 很多隊都有最少兩個甲組人,
! a( ?& y. y6 ]# h7 q* [4 K4 d+ P真是不容易打. 再次多謝乒粒仔 ...
! }0 w* F9 }8 p6 s
; r; Y0 `6 i3 `, H吾敢當

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 10:28 發表 9 Q" u& ?/ Z" U, ^! v2 I4 N: m
Sorry 昨天我們買了很多小食....有 , U) V2 s  g' H! q8 G
7 I$ U& O" `5 B
蛋糕" S5 b: ?* W8 N/ \- f! H
+ a: R9 R2 t* e7 e
nuts5 L$ A  s6 x$ [+ S& q' Y
仲有樂天熊仔餅.  n$ p7 n: f- E$ L) F+ b

6 r" w6 D: s) v4 Z# e真的有小食, 又真的有樂天熊仔餅.  ha ha
+ t& @" h7 r  S+ f$ y; F

; m  n1 P5 L/ L7 \仲有蛋卷, 不過都俾個小朋友食曬LU

引用:
原帖由 防守王 於 2008-10-2 11:14 發表
6 e/ a7 J2 ^) \( L% p# d5 t# k呢期球壇興起肥仔熱......我地呢d肥好吃香嫁!
8 ?3 }# z) L! A9 T
( _; v. _1 ]! @真.....係......

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-10-2 11:40 發表
1 X; U  Q) s$ ~+ a
# p# z3 h# z! d
. E0 m" G: a" }1 @# u: t, e4 i. ]真.....係......
3 ?* a$ }0 R7 J+ B* i7 }: z
4 d/ B8 `+ S- q: y+ z
係嫁.....睇你就知啦. hahahahaa!!!!

咁的相你都有....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 44_66 於 2008-10-2 12:30 發表 . z+ O- Q$ |0 Z, y! V0 t* b

0 X" ?, d) ~4 I9 c+ u9 T% |  T) s) ^0 t% b$ z
d 香蕉干 好好味 liness" />
& P/ K8 q, Q  F( V, P# ?4 m
3 X% m3 I& v/ o! {, H; a
寫緊字個女仔係邊個黎架?

果個未我的好幫手...所以我送了一盒樂天熊仔餅 給他
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-10-2 12:34 發表 & p; r  d4 }! K5 }
果個未我的好幫手...所以我送了一盒樂天熊仔餅 給他
我記得佢好似長頭髮..有少少朦珠眼..

發新話題