38 12
發新話題

國慶盃 - 防守王, 廠長 & 44_66 簽名會

我又要你地簽名~
  ~) }0 G7 [1 L( }: U& I要排幾耐隊啊,如果因排隊而"逾時不到,宣佈棄權"有無得同貓兄求情先?

回復 21# 的帖子

講真, 呢條喬, 我幫六爺諗左好耐!! 佢一當選, 就可以四圍去出師有名!
9 a+ U8 [6 q  K* d5 C
, B7 U% D1 }* L8 {3 k  W- Z你話佢到時不知幾high!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-30 12:17 發表 7 B0 \) @% I' P5 Q8 t& F
# R& j: r& c" i" H7 `! y
王兄 .... 不材  都係想要  汝  個簽名 多 d   話哂汝都係依戀局歌王 ... 好有台型呀
% @$ o- j  O( t% W6 {) u( r. X5 ?
哈哈!! 呢野真係諗返起都笑爆咀, 歌唱比賽, 唔係睇實力, 而係睇自己好唔好彩,
: s' O# Q4 I) K4 o$ t. k0 p' a- V0 L) X: S  {% T* ^6 Q; O6 u
撞正班評判鍾意邊類型既歌. : S2 I! u. z7 L; g! L! R

1 {% @# F( T4 O打波就唔同, 六爺你出名勁! 無得頂!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-30 12:56 發表
% p' V1 _! B8 l% [, W: L
; M7 D1 H; h' U/ g: I  G* h1 q/ a
( y2 W' ~' o( j: |" o" c哈哈!! 呢野真係諗返起都笑爆咀, 歌唱比賽, 唔係睇實力, 而係睇自己好唔好彩,) Z- x& y7 M  @3 ]  O3 m  W# E

F: a3 C7 A# m  F- M% J% G撞正班評判鍾意邊類型既歌.
) B2 l. w, {" X1 X) c5 t3 \% T8 @, U# v8 ^2 @1 y4 S0 e( q
打波就唔同, 六爺你出名勁! 無得頂!!!
1 w, U! M2 X6 R( g/ S7 n% Q. I, e/ p# b1 D+ W/ y
防防~聽日加油呀!!!!!!!!^^我呢排心事重重....無咩心機同狀態.......靠你同王子喇!!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-30 09:26 發表
$ P9 }' \; A& e" R9 R' z3 b( a8 B- r% Y  W  t2 N& {0 U
7 o2 H+ i% P, T1 e+ B
哈哈!! 呢野真係諗返起都笑爆咀, 歌唱比賽, 唔係睇實力, 而係睇自己好唔好彩,% p4 z" d- S  l$ ~; h+ R. @4 e0 k

K7 X4 L& U5 i撞正班評判鍾意邊類型既歌.   m6 B4 U3 Z; Y

7 l, [0 I3 l0 y9 v& _( ~打波就唔同, 六爺你出名勁! 無得頂!!!
- R. z2 t& W" F/ `- t' @( F9 |! D/ w1 E2 M* r
守生球勁聲好, 係乒乓歌王!

引用:
原帖由 松本然 於 2008-9-30 14:07 發表 ' Y1 s2 L5 Y2 r# v- D
$ ]. a) G; D, {4 B/ N" Z
防防~聽日加油呀!!!!!!!!^^我呢排心事重重....無咩心機同狀態.......靠你同王子喇!!!!
$ n1 n2 X# d5 d$ g- w7 n
- H& A* |: Z% Z6 Y0 C) z
你早派心事重重啦, 打我就咁醒!!!!! ) E2 j1 n% H/ l( Z! L7 ~
7 M1 ?1 Q6 Q# }: ?# f% h4 |- w
我都係心事重重. 唔係講笑. 不過打波或者可以發洩一下掛!!

洩慾工具?!

?v=0
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

" A+ ^) x: L) E+ P4 T6 S7 j
0 ?4 q- h$ B  Z' d# u* `1 a" U最近排隊情況
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我可以話, 聽日狂標隊會有好多fans...........不過肯定唔係因為我......而係...........
! i" ?. F# c9 w& ?& x+ k
4 x  Q: L8 E- m/ j
長膠王子!!!!

I am ranked #4, no one wants my autograph lu.......

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-30 12:29 發表 3 E( W" _2 T) E* a3 A

3 H+ ^% _1 _+ H4 e# l
" l' \/ f) i' s. ]- T! A( P最近排隊情況
+ U! Y3 Z6 Y. F- `
5 p! F+ u1 C# W& `* @2 Z8 ]- e; Q; h! |2 f! ]
嘩場面咁擠, 似有嘢派!

引用:
原帖由 朋友 於 2008-9-30 14:41 發表   D, G& ~7 S, [8 J

9 l  P5 ?$ [! f; Z0 i% q0 F等買書==
8 _2 y0 k6 ~- K
4 |( E- n5 ^0 Q& ^; n" q書叢/書虫?!

女神 belongs to Sun of Son....

38 12
發新話題