38 12
發新話題

國慶盃 - 防守王, 廠長 & 44_66 簽名會

我又要你地簽名~' y; G3 O( F6 Y
要排幾耐隊啊,如果因排隊而"逾時不到,宣佈棄權"有無得同貓兄求情先?

回復 21# 的帖子

講真, 呢條喬, 我幫六爺諗左好耐!! 佢一當選, 就可以四圍去出師有名!
% _- ?, V- G! m9 l9 `( u2 H
6 \# K: E5 H! F8 k. f$ E1 k你話佢到時不知幾high!!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-30 12:17 發表 6 j4 L) e+ M( @" }: d; }; _; s, i

2 L9 y- j, h* h, A% A% M2 n6 p王兄 .... 不材  都係想要  汝  個簽名 多 d   話哂汝都係依戀局歌王 ... 好有台型呀
5 L7 Z7 G4 t7 X0 y0 K  g0 N! L

. ?1 r7 Q. t+ Y- L8 I哈哈!! 呢野真係諗返起都笑爆咀, 歌唱比賽, 唔係睇實力, 而係睇自己好唔好彩,) c& d. [& W6 J  `

+ m2 k! ^% ^6 {/ R2 ], e8 }' \撞正班評判鍾意邊類型既歌. - d+ v: E; e; y
/ c9 a, D7 Z$ X- H2 Q
打波就唔同, 六爺你出名勁! 無得頂!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-30 12:56 發表 1 _4 f4 `' k9 V# L

, m# j" z9 ~- |+ a' y% g% Z; r: I  G& m2 n9 M% D$ H( r. \
哈哈!! 呢野真係諗返起都笑爆咀, 歌唱比賽, 唔係睇實力, 而係睇自己好唔好彩,$ x. U$ n# n7 i, E* R

" z' ?# n9 L/ C撞正班評判鍾意邊類型既歌. " C8 r" ]7 D4 }0 w4 g

8 @9 t7 E& G# y打波就唔同, 六爺你出名勁! 無得頂!!!
* H( n, ^- G3 L9 o+ v3 d7 R1 e
6 x$ U7 Y! i/ O( ^防防~聽日加油呀!!!!!!!!^^我呢排心事重重....無咩心機同狀態.......靠你同王子喇!!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-30 09:26 發表
* s6 X  ?( r! M" u) G: l( F: Z9 A: _+ a% w7 M
( A0 N8 u* b: n: j* G6 r! p
哈哈!! 呢野真係諗返起都笑爆咀, 歌唱比賽, 唔係睇實力, 而係睇自己好唔好彩,
9 T  n; L7 ^% v  x, i' A
" J/ P7 O" U! b# H撞正班評判鍾意邊類型既歌. 8 F; q9 S- Y# o& c  H: C5 w

% S# i" s0 n. @- A打波就唔同, 六爺你出名勁! 無得頂!!!
: J, S8 `* G: e, s6 _$ o

" A) F8 V0 H) E1 Y+ q守生球勁聲好, 係乒乓歌王!

引用:
原帖由 松本然 於 2008-9-30 14:07 發表 5 _8 j- H  Y. T$ B+ `- l  z
9 q3 [! Q7 e% j& f0 w* K* l$ Y
防防~聽日加油呀!!!!!!!!^^我呢排心事重重....無咩心機同狀態.......靠你同王子喇!!!!
1 `; D3 V: J7 A3 P

; r( o9 g# m' I* H6 ~  P$ {3 _, l你早派心事重重啦, 打我就咁醒!!!!!
* |1 ?6 N8 U( O8 P$ q, x
7 f2 n' |/ `/ G3 M我都係心事重重. 唔係講笑. 不過打波或者可以發洩一下掛!!

洩慾工具?!

?v=0
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

0 v; a; V& V' b9 W. h6 A- Y
& ~; x8 r% W0 [最近排隊情況
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

我可以話, 聽日狂標隊會有好多fans...........不過肯定唔係因為我......而係...........0 {& {2 A5 F5 l" d! B
4 W7 e  `% \% K3 \
長膠王子!!!!

I am ranked #4, no one wants my autograph lu.......

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-30 12:29 發表 , l0 F- l" q4 c

7 W& @) ^% f3 v+ A) _1 @$ @& \5 ~4 R: n& [
最近排隊情況
+ m8 D% R+ D* n# W  l- b" }8 |+ z( t6 _. D* d- O
$ p6 F! g# s: Z- |2 x6 L
嘩場面咁擠, 似有嘢派!

引用:
原帖由 朋友 於 2008-9-30 14:41 發表
8 _. I2 D6 H& J8 {5 O; N; p: \- s( H, X. C1 K& w: Z
等買書==
+ A' D9 c" F1 `" Z! r6 E

. X" R  B0 S. H: U9 ?4 S/ \* W( Q書叢/書虫?!

女神 belongs to Sun of Son....

38 12
發新話題
最近訪問的版塊