發新話題

【乒工廠】: 2008年九月份內部賽成績公怖

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 44_66 於 29-9-2008 12:28 發表

fat kill 近期 好似又 thin 左
我都想............
要大病多一次先得

依我所見, 罹剎近期狀態大勇.  下次再遇007有可能上演"無事復仇"..哈哈..
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

回復 25# 的帖子

好羨慕1至3名有獎品 我打咗廿幾局波,無功勞都有苦勞,強烈建議巧立名目,多設不同獎項,例如打波最有型獎、打波最多嘢講獎(不過呢個46攞硬),等多啲人有獎攞。我要獎品……我要獎品呀

再次多謝美女yiu yiu同美女xx(我唔知另一位美女叫乜名),等我放底廿皮就可以好暢快咁打廿幾局波。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-9-29 13:44 發表
好羨慕1至3名有獎品 我打咗廿幾局波,無功勞都有苦勞,強烈建議巧立名目,多設不同獎項,例如打波最有型獎、打波最多嘢講獎(不過呢個46攞硬),等多啲人有獎攞。我要獎品……我要 ...
kwok兄!! 得閒黎多d啦!!  

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-9-29 13:44 發表
好羨慕1至3名有獎品 我打咗廿幾局波,無功勞都有苦勞,強烈建議巧立名目,多設不同獎項,例如打波最有型獎、打波最多嘢講獎(不過呢個46攞硬),等多啲人有獎攞。我要獎品……我要 ...
美女Joey ar
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2008-9-29 13:52 發表

美女Joey ar
美女Joey

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-9-29 14:08 發表
其實我提議,內部賽可以設最多3名 guest  (最好係勁人) liness" />

好似今次咁 ... 刺激性就大大增加 liness" />  右可以對到唔同既強手,一舉2得

您地點睇呀

.
You don't care if the guest are 勁人 or not la...you only care if they are handsome or not.....

回復 32# 的帖子

我係唔夠勁又唔夠handsome嘅guest,咁下次咪無得玩!反對!

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-9-29 14:24 發表

你排到 5th ... 好唔錯啦 liness" />

至於 hand 唔 handsome ... 就等我地 1st 界既壇草 (廠長) 黎俾分啦
joey姐話得!! 我唔敢say no 啦!!!

I want to thank Ah Ray for beating Oldcake for me.....

Agree......Handsome is important !!!!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

加左勝利者既相係 page 1

我見到甲組                      腳
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-9-29 15:22 發表
liness" />
thanks YY!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 james007 於 2008-9-29 14:54 發表
I want to thank Ah Ray for beating Oldcake for me.....
Ha Ha.
either way, the result is the same la

回復 42# 的帖子

下次唔好啦,你最多攞「打波最多嘢講獎」好啦。

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-9-29 14:08 發表
其實我提議,內部賽可以設最多3名 guest  (最好係勁人) liness" />

好似今次咁 ... 刺激性就大大增加 liness" />  右可以對到唔同既強手,一舉2得

您地點睇呀

.
i am not 勁人 or handsome( maybe 20 yrs ago), can i join next time

發新話題