23 12
發新話題

恭喜會員Jackho成為Kowloon區賽冠軍

恭喜會員Jackho成為Kowloon區賽冠軍

恭喜會員Jackho成為Kowloon區月賽冠軍,邪功蓋世,為本會增光

恭喜

回復 1# 的帖子

KC 兄, 你其實係咪想講九龍區月賽呀

恭喜 Jack , 聽講你 win 咗 jlamlam
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 一燈大師 於 27-9-2008 00:12 發表
恭喜 Jack , 聽講你 win 咗 jlamlam
還有我

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-9-27 00:08 發表
KC 兄, 你其實係咪想講九龍區月賽呀
是啊,已更正,thx moon兄

弓起弓起

恭喜Jack Ho; 恭喜KC個會!

弓起 Jack 為邪氣爭光.....邪惡必勝
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

.....邪惡必勝.................

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-9-28 11:28 發表
.....邪惡必勝.................
唔緊要,jlamlam兄,上次在我地內部賽我幫你用正氣解決了他的邪氣,

幫你報番仇,正氣還在.....hehehe

thank you. next time, i must learn from u

真係十分勁

kc or jack

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-9-28 22:17 發表
真係十分勁
next time, i must also play with u

回復 15# 的帖子

你知我是誰嗎?

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-9-28 22:16 發表
thank you. next time, i must learn from u
唔好咁講,都係我地太熟大家,所以先僥倖獲勝

再講,最緊要玩得開心

引用:
原帖由 logtincom 於 2008-9-28 23:37 發表
你知我是誰嗎?
we met in bing go?!

u is 好邪好惡

23 12
發新話題