48 123
發新話題

【火鍋】『囍筷』$88任食邊爐任飲生力

【火鍋】『囍筷』$88任食邊爐任飲生力

剛剛過左既星期日去左葵芳地鐵側邊既 "囍筷" 打邊爐. 本來係去隔離既酒樓打. 點知去開位果個fd, 無啦啦去左呢間, 咁人地早左去開位, 都唔好怪佢啦. 所以成圍人, 就試下呢間表面上係茶餐廳既火鍋店啦!!!!

我自己就覺得呢間o岩我去, 原因係, 生力免費任飲wor!! 每位八十幾, 仲有任飲, 唔使諗啦!! 而且火鍋黎計, 都係食果D野o者! 食好野, 自己得閒搵第二間啦. 成棚人去食, 當然要睇價錢, 同埋最重要, 啤酒啦..............

火鍋料跟一般任食酒家一樣, 不個就較新鮮一點. 唔錯!

種類唔算多. 但係, 抵就夠晒啦!! 罐裝生力任劈!! 正!!

回復 2# 的帖子

以邊爐而言, 算OK!! 但以隊啤而言, 好抵啦!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-25 10:28 發表
剛剛過左既星期日去左葵芳地鐵側邊既 "囍筷" 打邊爐. 本來係去隔離既酒樓打. 點知去開位果個fd, 無啦啦去左呢間, 咁人地早左去開位, 都唔好怪佢啦. 所以成圍人, 就試下呢間表面上係茶餐廳既火鍋店啦!!!!
http://f20 ...
D食物睇嚟有少少乾, 似喺雪櫃拎出嚟; 不過價錢唔貴就預咗o既!

想問下樓主...地址係邊......
聽到你咁講,我都想去....原因係, 生力免費任飲.!!!!!正

回復 5# 的帖子

地址點叫我就唔知, 不過嚮葵芳地鐵站落電梯, 面向荃灣方向, 左邊係新都會, 右邊係去屋村.

往屋村方向出口行, 右邊係炸野既小食, 左邊就上電梯就對到正一正!!!

回復 7# 的帖子

真係唔識講..........不過應該唔係葵廣

係咪漢x 隔離o個間?

回復 9# 的帖子

對!!! 正是!!

新葵芳花園商場呀

引用:
原帖由 iamalan2008 於 2008-9-25 23:34 發表
新葵芳花園商場呀
你而家講, 我就知囉!! 謝謝!

回復 13# 的帖子

齋飲啤都唔錯嫁. 可以一諗!! 邊爐黎計. 係咁二

回復 17# 的帖子

應該係啦. 因為我都係比左88蚊我個fd. 除非佢自己蝕加一啦. 不過佢份人應該唔會.

多謝防兄介紹
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

噢, 原來佢抄嘢走!

吾係抄,直情copy!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-10-15 14:00 發表
吾係抄,直情copy!
守生原著被copy... ...

支持原創, 打擊老翻/不引內容來源copy... ...

引用:
原帖由 朋友 於 2008-10-15 17:42 發表
兄弟上 將佢打死
H係一個天真o既孩子唧, 唔使打死咁嚴重呀; 請佢食藤條炆豬肉喇!等佢跳舞

難得佢真係當正自己影.......我無野講啦....

48 123
發新話題