發新話題

【台式】小城知味

【台式】小城知味

小城知味 - 唔知食乜野菜, 有廣東點心, 有上海野, 乜款都有. 都唔知食咩主題. 但係有下午茶餐.............不過都唔平, 都卅幾四十蚊. 唔茶餐價得去邊. 不過就未食過, 就試一次咁多啦!!
星期日都有茶餐價, 算係OK! 而且款式都好多. 所以都不失為一個茶餐選擇

仲有, 免加一呢度好丫嘛! 又係自己行出去埋單. Tips 都慳埋!

呢個酸辣雲吞米線, 個碗勁大, 睇落好似唔多......但係都要食好耐先食得晒

呢個係五香雞扒菜飯. 唔算好大碟頭但都好夠食!!!

個五香雞扒菜飯卅十五元
好似貴左d
個米線ok

回復 2# 的帖子

雞扒反而我覺得幾好味. 菜飯我同女友都好鍾意食!!!

我好懷念以前係係海港城個間小城知味!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-23 19:43 發表
小城知味 - 唔知食乜野菜, 有廣東點心, 有上海野, 乜款都有. 都唔知食咩主題. 但係有下午茶餐.............不過都唔平, 都卅幾四十蚊. 唔茶餐價得去邊. 不過就未食過, 就試一次咁多啦!!
星期日都有茶餐價, 算係OK!  ...
守生, 呢個係咪田灣邨商場果間呢?!

回復 5# 的帖子

唔係呀! 係葵芳新都會果間!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-24 06:24 發表
唔係呀! 係葵芳新都會果間!!!
噢, 呢個集團餐廳遍佈港九新界... ...

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-9-24 10:50 發表

噢, 呢個集團餐廳遍佈港九新界... ...
咁佢入面乜款都有得食, 唔會則重某一兩種菜式. 照顧唔同類型既人. 實多人幫襯既.

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-24 07:33 發表

咁佢入面乜款都有得食, 唔會則重某一兩種菜式. 照顧唔同類型既人. 實多人幫襯既.
咁又係, 既多種, 又好食!

引用:
原帖由 朋友 於 2008-9-24 07:37 發表

荼記咪多人
而家d茶記中/港式廚房嘢好掂!

回復 10# 的帖子

但係茶記好悶囉!! 都係果D........

炒粉麵, 粥, 三文治........奶茶咖啡......

i  go to try sin

發新話題