發新話題

[兵工廠] 2008年九月份內部賽 / 9月28日 (日) 5 - 9pm 九龍公園

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
打! 打!...
係咪比埋新波衫?

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-9-25 12:26 發表
為表男仕風度

男子 vs 女子 時

女子可受讓2-3分

唔知廠友認為如何?
會唔會小朋友都有分讓哩?  好似Alvin, Myron, brian1115咁

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-9-25 19:37 發表
咁會唔會發揮敬老精神,老人家都有得讓呢?好似我呢啲MB組,對MC或以時,可以受讓2分或以上。
讓old cake兩分   Die hard

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-9-25 21:41 發表
咁啦,不如曾入過內部賽最後四強的男任,對女子可讓2 分,
其實大家參加內部賽應該都係想有一個正式既比賽氣氛去享受打球樂趣. 輸贏都唔係一個問題. 贏到獎牌固然開心, 輸左既咪下次再黎過. 相信各位女廠友, 小廠友亦唔願意俾人讓, 起碼myron就唔需要勒, 輸就輸, 嬴就贏, 要是依靠讓分而拿到成績又有何高興可言. 只有靠自己努力綀球而得到之成績才值得興奮.

引用:
原帖由 james007 於 2008-9-28 23:08 發表
I got my revenge this time la....
恭喜Dr. James 復仇成功, 勇奪本月份內部賽冠軍.

引用:
原帖由 james007 於 2008-9-28 23:29 發表

Thank you, thank you....I am so glad my injury from yesterday wasn't too serious 'cause I don't want to miss the HKTTF 1/10 National Day Cup.
injury? 咁要小心D la. 1/10硬仗連連, 保重! 保重!
話時話, 你今日手拉波咁勁, 又唔似受傷喎, 有冇放流料先

發新話題