發新話題

[兵工廠] 2008年九月份內部賽 / 9月28日 (日) 5 - 9pm 九龍公園

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動

[兵工廠] 2008年九月份內部賽 / 9月28日 (日) 5 - 9pm 九龍公園

**為表男仕風度
男子 vs 女子 時
女子可受讓2-3分
唔知廠友認為如何?

乒工廠會員優先,當日必須穿著會衫(除嘉賓外)

會員截止報名時間 : 9/27 (六) 5p.m.前

~ 以便餘額,有時間通知 waiting list 既朋友 (敬請見諒)

費用 : $20

賽制:分成6組.首兩名出線.小組出線後再作抽簽.首名vs次名.小組賽及下線3局2勝.上線5局3勝.
種籽:每組設一名種籽,是次賽事將由上月名次最後6名擔任,紅字為種籽

1.Rosa
2.Alvin
3.Bing
4.諾
5.prince
6.Jason
7.4466
8.Ray
9.johnnywai
10.oldcake
11.kenny
12.Wayne
13.brian1115
14.Bartender
15.moon
16.Topgun
17.oper
18.garfield
19.Gary
20.Myron
21.Chivas
22.Anthony
23.whkwhk
24.kwokwy

waiting list :

1.鷹眼
2.kwokwy
3.
4.

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-9-23 13:29 發表
唔係會員,可唔可以參加呀?唔該。
暫時會員優先,到星期六如有空位,我會pm你,或你可先將你contact number pm比我,謝謝

引用:
原帖由 小馬 於 2008-9-27 01:12 發表
你好 我識你 你也識我
你係咪馬仔

引用:
原帖由 bartender 於 2008-9-27 18:56 發表
唔好意思, 剛出完trip返來, 先見到個post, 如果而家報名唔知重有冇位呢?

唔該
count u in la...!!

Candy and james 因病及傷不能出席

引用:
原帖由 james007 於 2008-9-28 23:29 發表

Thank you, thank you....I am so glad my injury from yesterday wasn't too serious 'cause I don't want to miss the HKTTF 1/10 National Day Cup.

發新話題