發新話題

【香港盃 2008】: 排隊等 007 開兩圍請食飯

引用:
原帖由 12月 於 2008-9-16 09:38 發表
弓起弓起.... 唔知係咪覆者有份食呢?!!!
You meet me in Yuen Long la...hehe...

引用:
原帖由 james007 於 2008-9-16 09:58 發表

You meet me in Yuen Long la...hehe...
james 兄愈來愈勁lei.....同佢打波跑少d都死....

Btw,恭喜james兄先,到時唔好唔識人啊...哈哈

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-16 10:11 發表

至 靚仔 果個 就係 吾屍苦 liness" />
至 靚仔 果個 係 master 46.....

引用:
原帖由 12月 於 2008-9-17 05:54 發表

唉...... 失敬失敬! 拜下先!!!!

真係走寶啦! 一齊打過都唔知......
原來你份人咁有禮貌o架?!

引用:
原帖由 12月 於 2008-9-17 09:24 發表

唉...... 失敬失敬! 拜下先!!!!

真係走寶啦! 一齊打過都唔知......
We haven't played  tt together yet....next time la since I work in Yuen Long, must have a chance gei....

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-17 09:30 發表

多他 ,再次弓起汝 成為夾早 liness" /> ..... 屍苦汝榮昇唊早 , 途兒 都感到驕傲
Master 46, don't blow this 唊早 thing too big la....it's not a sure thing yet...but I do appreciate your support very much...

james007 排名是否甲組, 言之尚早.....不過外表風流的當, 外表已是 少女 甲組殺手 
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-17 09:41 發表
james007 排名是否甲組, 言之尚早.....不過外表風流的當, 外表已是 少女 甲組殺手 liness" />
I think you're talking about yourself........

引用:
原帖由 12月 於 2008-9-17 09:43 發表

哇~~ james 兄, 你又話我地 meet 過嘅! 等我諗左成晚.... e+ 勁眼訓添!!!!

咁你要補償我嘅損失............................................ 就教我打 tt 啦!!!!

一於咁話啦!!!! ...
Hmm...actually, I said let's meet in Yuen Long jar....haha......let's play tt together next time la...一於咁話啦....

發新話題
最近訪問的版塊