發新話題

2015 丙圑 (八強) 黃家亮 vs 石頌謙 ⓒ 2015 HKTTF.com

回復 21# 的帖子

wa咁都得?
天下武功, 無堅不破, 唯快不破

回復 23# 的帖子

係咩?點解吖

引用:
原帖由 F1Hunter 於 2015-12-10 17:54 發表
wa咁都得?
好似係食指。

引用:
原帖由 dior 於 2015-12-10 17:57 發表
係咩?點解吖
我都係聽人講咋

好似中指ber
天下武功, 無堅不破, 唯快不破

好似係食指Bo !與其爭論手指和吹歌仔兩個無聊問題上,不如好好看看他們精采的對疊。

引用:
原帖由 gattfry 於 2015-12-10 17:46 發表
呢場波當日好似攪到好混亂喎
師兄可唔可以講下點混亂法?

引用:
原帖由 s081186 於 2015-12-10 16:51 發表
場波好精彩! 打日直果個真係好波
不過點解佢每贏完一球都會向人舉一下_指嘅? 呢下唔係好明......
老實講,日直人士我真心唔覺得佢好波

回復 21# 的帖子

師兄你呢幅cap圖爆呀

回復 31# 的帖子

認同
他可能及不上你師傅,(但需要打過才知道)
但肯定可勝你
我有些朋友被你游説了買 Tibar Mxp
$290 元
網上才$220. 歐洲訂
可以回水嗎?無牌生意佬

又用分身 ,似個男人,唔該

引用:
原帖由 sorry 於 11-12-2015 19:29 發表
tYJI-z4Mtrs
多謝提供囂張乒室,落魄的情況

發生咩事?

做人概係要有( 宗旨).

引用:
原帖由 小閒 於 2015-12-10 13:42 發表
有人用分身炫耀自己本事!
唔係好明?點炫耀?
BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

cccccccccccccccccccccccc

整個 POST 其实我都唔明樓主想表達什麼? 不過論壇每人咁多POST 其实我真是無時間一個個看,一個個理解
只是樓主前2天突然發PM 又叫我們取消,好吧你要取消便取消,不過我都是唔明整個POST講什麼,不過亦無時間去明
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 atrix 於 2015-12-15 14:45 發表
支持貓哥的行動

樓主這樣除了擺小弟上台作為映射

也傷害了乒譠的和諧
點樣擺你上枱呢?有冇整件事發生經過?
另外,我覺得作為一個運動員或成熟嘅人,
稍微受對方挑釁,就做啲嘢回敬人!你哋
又覺得如何?
BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

引用:
原帖由 atrix 於 2015-12-15 14:45 發表
支持貓哥的行動

樓主這樣除了擺小弟上台作為映射

也傷害了乒譠的和諧

這樣的行為應立即停止
其实我以為是你分身出 POST,因為以前你也會放 Youtube
不過我沒時間看 youtube, 也沒研究內容,究竟整件是是 讚你 還是 做你......
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 41# 的帖子

手指人 右多個新名

發新話題