發新話題

【九龍區月賽】: 9月24日 (星期三) 8:00-11:00pm

【九龍區月賽】: 9月24日 (星期三) 8:00-11:00pm

地點 : 官塘開源道
(因不方便公開詳細地址, 若不知地址, 請確認時提出, 我們會 PM 你)
自備乒乓球

日期 : 9 月 24 日 (星期三)
時間 : 8:00-11:00pm
地點 : 官塘冰羔球會 (若不清楚將以 PM 聯絡)

參加人數 : 20人 (更改為20人, 但枱數由四張增加至 7 張)
比賽型式 : 4組, 每組四個進行單循環三局兩勝11分.
     每組首兩名打上線比賽, 
     每組次兩名打下線比賽,3 局2 十一分
                  每組最后一名打下下線比賽 (3 局 2 十一分)
參加費用 : HK$40 /
獎品 : 設冠亞季殿 (奬牌 / 奬品)

增加已安排 七張球枱, .

1A

Group A

明天

jlamlam

Jackho813

Wayne_ke_lun

Kwokwy

A

Group B

Augustmoon

polyman

拉抽王

PL

諾沃克

A

Group C

嘉靜

moneytom

論壇之草

44_66

日本叔叔

A

Group D

Myron

Old Cake

Brian1115

logtincom

瑋仔

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

先到先得, 不設留位. 請所有網友親身報名
比賽前三天, 請再網上確認, 放飛機者嚴懲
參加者請pm (=^x^=) 留電話

1) 明天 CFM
2) Augustmoon CFM
3) 嘉靜 CFM
4) Myron  CFM
5) Kwokwy CFM
6) jlamlam CFM
7) Polyman CFM
8) moneytom CFM
9) old cake CFM
10) 瑋仔 CFM
11) jackho813 CFM
12) 拉抽王
13) sas  CFM
14) brian1115 CFM
15) 諾沃克 CFM
16) 44_66 CFM
17) PL CFM
18) Waye_ke_lun CFM
19) 小過童 CFM
20)日本叔叔 CFM

-----
后比
1) 瑋大人
2) 拉抽王
3) 日本叔叔
4) johnnywai
5)

參加者請 pm 我留電話....謝
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

報名, 墊底 2 號
本帖最近評分記錄

好想黎打, 不過要實習呀

報名,黎送死 number 2
本帖最近評分記錄

回復 1# 的帖子

報名,唔該預我一份。
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-9-12 08:49 發表
報名,唔該預我一份。
乒匯內部賽成績2008年9月內部賽成績:

第一名:太陽一號
第二名:月亮之神
第三名:kwokwy.........................勁            
第四名:陳秀珠
第五名:日本叔叔
第七名:柳嘉靜
第八名:nataliecfs 及 金真
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

join
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 小過童 於 2008-9-12 09:04 發表

乒匯內部賽成績2008年9月內部賽成績:

第一名:太陽一號
第二名:月亮之神
第三名:kwokwy.........................勁            
第四名:陳秀珠
第五名:日本叔叔
第七名:柳嘉靜
第八名:natal ...
點解我個名後面有個「勁」字?唔通係因為我咁嘅年紀都打到第3?

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-9-12 09:34 發表

點解我個名後面有個「勁」字?唔通係因為我咁嘅年紀都打到第3?
Are you older than 小過童??

Hahaha----------

回復 13# 的帖子

唔知喎,因為我唔知exactly邊位係小過童。不過我估大家都差唔多啩,分齡賽打MB組。Old-cake兄又打乜組呢?

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-9-12 09:34 發表

郭生唔好咁謙la, 你板正手拉轉, 我個仔球球都擋到出界

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-9-12 09:53 發表
唔知喎,因為我唔知exactly邊位係小過童。不過我估大家都差唔多啩,分齡賽打MB組。Old-cake兄又打乜組呢?
小過童 and I are also MB group

咦,咁不如我哋組成old-cake隊,專門挑戰啲後生仔。

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-9-12 10:13 發表
old-cake..........荃灣分齡冠軍
kwokwy............乒匯內部賽季軍
小過童............... 我會連累你地架
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

你曾經是去年月賽亞軍, 小過童兄
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-9-12 10:13 發表
good idea, Old man vs teenagers
by the way, do you have time to join my ball game?
I have a court at 9/15 (next monday) 9:00-11:00am, 歌和老街
interest to join?

I apply.  Hope it's not too late.
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +10 PM tel to me, tks! 2008-9-12 10:51

發新話題