發新話題

國慶盃 - 將軍尋人

國慶盃 - 將軍尋人

幫將軍球隊尋找 10/1 號比賽女隊員
3 }: W1 }4 ^& }; U2 F" v4 Y7 y3 |, Q
亞 Jack 可能有以下要求
) V' W$ q4 W6 d  Y
# \; ]) m! @# x" N性別 : F
. b' v8 }9 I" F% @1 D5 h特徵 : 長頭法, 水汪汪眼, 雙眼皮
. }/ _4 S, u% B# ]1 n% ?; U3 A9 r; t身高 : 5'3 - 5'6
% ?  v5 i8 U$ o8 K! t; G体重 : 少於 110 lbs
7 w; A5 V9 Q7 h5 Z, [4 K年齡 : 最好 16-22 之內
1 M- i7 F( O/ `  d; U: V婚姻狀況 : 只限未結婚, 最好連男朋友都無$ w1 a2 M& b4 Y% N
水平 : 不限, 因為有三四位金魚哥哥/ 叔叔會教你
$ a! w+ E- ~- O. V! l# w" _! n6 L9 C. P& ~  L4 u( T$ c
有意者請 PM jackho813 附上個人近照, 半身及全身相
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

不講笑 la.....若果真是有人想打, 可以聯絡 Jackho813 或找我. 我會代為聯絡 Jackho.9 U# p4 W' n! E

3 v$ s' Y) m0 _5 r( l8 X9 N; X打波最牢要是有品, 其它的事不太重要
香港乒乓網

這不是尋人啟示,是徵婚/求偶廣告.....
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

呢個應該係我POST出先對 % {: D# d" v+ e* Z4 _7 W' O
因為百靈鳥女性不足

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-9-9 13:53 發表 8 T  d6 D' D; E  D: o3 X9 [
呢個應該係我POST出先對
+ V! M; i& E+ x% r  C; j7 S8 r因為百靈鳥女性不足
1 E) y7 T+ a' |# k$ N0 x! U& n" O我的POST點解無晒內容...再出.( X$ b  d( I  d. m6 y* [6 d  B
0 s- Z7 B* [( _
瑋哥仔一出聲, 點會無女隊員呀..; z" J. h, b- `- I. C
怕到時你地要好多時間揀就真...
! O/ h8 k) K# P: b( O3 g2 e
2 ^( V$ X" x8 n! o[ 本帖最後由 乒乓人 於 2008-9-9 14:12 編輯 ]
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

瑋仔. 如果你 post 你張靚仔相出來...我想 百0了今晚一定人山人海
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 9-9-2008 02:05 PM 發表
8 `' _( `% I# |% B" h* n8 `/ |6 E8 H瑋仔. 如果你 post 你張靚仔相出來...我想 百0了今晚一定人山人海
' m8 J& ^. W9 ?4 V

( h" D# q; M$ Y" K9 g+ N- C你幾時上來ko小弟

引用:
原帖由 乒乓人 於 9-9-2008 02:03 PM 發表
- M  Z/ n& i5 j& `
' i& i( D) |9 r: R, ~  X! K% Z* }* b, Z
5 y: @. i8 Q4 n* y& M; L" f, P
你想講d咩?

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-9-9 14:09 發表 3 L0 B- A% g2 p% \7 R* @/ a5 |
& o/ o$ m/ g  U% F7 L  c

! P. N# d7 G1 C( Q# U  A你幾時上來ko小弟
  \0 j' y7 ^' q8 q/ P
1 }3 ^9 z- W' h5 b) U( |
最近好忙, 又經常不在香港, 只有週日可以打下波.....池 d 我上來受死9 S. Q( A" K" {& W
我要買彭脹濟....用邊隻 ??
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 9-9-2008 02:12 PM 發表 0 E1 _$ X: P. n# ~& \  n  z& D" y

: v& D( i% ?' m$ r: I2 D7 c+ H- u1 r6 c- O  z; ^! R
最近好忙, 又經常不在香港, 只有週日可以打下波.....池 d 我上來受死
4 x4 s/ ]7 C. i7 d  e* v: W& a6 z# @我要買彭脹濟....用邊隻 ??
( {7 P9 I: G) q  S5 J+ j$ q' |

! F% e8 o# m7 \( a) v我就用日本出的巨力克第二代,係乒乓世界買,唔記得左幾$

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-9-9 15:08 發表 我就用日本出的巨力克第二代,係乒乓世界買,唔記得左幾$
我估佢係講自用的彭脹濟!

引用:
原帖由 off+ 於 9-9-2008 03:34 PM 發表 ' u( l8 J! {/ v$ [) \
我估佢係講自用的彭脹濟!
2 t( ?+ K" Q) Y* U( V: `) d, |
你又想講d咩?0 M2 A. ?: s% i1 B5 x4 c
我今晚要上來ko你,就算d野未做完都帶返屋企做

找到人未 ?
香港乒乓網

Jackho....你快d 約腳 cfm 名單給我.
香港乒乓網

發新話題