23 12
發新話題

【香港盃 2008】: 你地打香港杯果組 d 人勁唔勁 !

【香港盃 2008】: 你地打香港杯果組 d 人勁唔勁 !

我地果早有我母會雅健. 雖然輸了, 但見返以前教過我打波的亞 sir 好開心 liness" />
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-6 23:48 發表
我地果早有我母會雅健. 雖然輸了, 但見返以前教過我打波的亞 sir 好開心
香港杯 = 聚舊會

咁有無撞到d小學同學呀?

引用:
原帖由 iamalan2008 於 2008-9-6 23:55 發表
咁有無撞到d小學同學呀?
撞到都唔認得喇下話

以輝sir 咁既年齡
我睇怕都唔認得啦

引用:
原帖由 aa5436 於 2008-9-7 00:45 發表
以輝sir 咁既年齡
我睇怕都唔認得啦
係認妳唔到咁大把囉

勁.......雅健,我地果組 輸了;

最開心其實是 aa 來支持我地, 我心平時打得好左 100%, 好用心打
香港乒乓網

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-9-7 00:51 發表

係認妳唔到咁大把囉
唔會卦
令女都認唔到

我果組好勁呀!!!!!!!!!佢地個個都打得好好!!!!

我果組..個個都200幾300分- -

四四六六有場對住個乙組, 一開波便head 住人地 9:1
果然是 "某"組八強人仕
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-7 15:58 發表

汝 同 王兄 果場打得好精彩好緊湊 ...... 看到不材 標汗 .....
王兄真係打得好好!!!我都諗住輸架喇............

防兄 ko 左松本然..................兩場...跟住放水
香港乒乓網

如果 4466 落場打, 一定.......險生還死
香港乒乓網

如果你同防兄打.....他會打到好似比你 win 緊, 但最后又win 你少少
e d 未叫高 law.....
香港乒乓網

23 12
發新話題
最近訪問的版塊