發新話題

【乒工廠】大家估下10月1日係乒工廠的什麼日子???

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-9-3 00:01 發表

呢個可能性高唔高先
我地廠長好疏爽架,又好客,無乜大問題瓜,小問題可能會有,就係吾知食セ好

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-9-3 00:28 發表

我地廠長好疏爽架,又好客,無乜大問題瓜,小問題可能會有,就係吾知食セ好
食佢隻車

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-9-3 00:24 發表
一定要搵埋 martin 一齊慶祝
呢位神級人物我都好耐無見過佢喇

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-9-3 00:28 發表

係咪口爽先

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-9-3 00:34 發表

係咪口爽先
咁你要問下我地個廠長喇

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-9-3 00:47 發表

咁你要問下我地個廠長喇
我會代你問

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-3 00:53 發表
有大食大
咁輝sir都好大wo

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-3 00:58 發表

食埋許
我怕啃死你呀

Gary getting married on Oct. 1st???   

congratulation for the 1st anniversary

引用:
原帖由 PL 於 2008-9-2 22:34 發表
國慶&一週年大日子同一日, 好易記
十月一日唔但止係國慶同一週年大日子,仲係我生日

引用:
原帖由 yuki8072003 於 2008-9-3 15:31 發表

十月一日唔但止係國慶同一週年大日子,仲係我生日liness" />
我回歸生日WOR... 咁巧合!

引用:
原帖由 廠長 於 2008-9-3 15:45 發表

我回歸生日WOR... 咁巧合!
咁開心~~不過生日放假都唔係咁好,無人會同我慶祝 (only留係屋企睇煙花)

引用:
原帖由 yuki8072003 於 2008-9-3 18:59 發表

咁開心~~不過生日放假都唔係咁好,無人會同我慶祝 (only留係屋企睇煙花)
十月一日生日, 汝明顯係'中國人'!

don't put me on the table...!!!!!!!!

引用:
原帖由 廠長 於 2008-9-4 12:18 發表
don't put me on the table...!!!!!!!!
They don't put me on the table,
but
just want you to pay the bill !!!!!
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

發新話題