發新話題

【乒工廠】: 2008年八月份內部賽成績公怖

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-1 12:10 發表

吾準 渣流灘 ... 吾會盡力阻止 汝拎冠軍 架喇 .... 嘿嘿嘿   
我下個月都想參加..liness" />  希望可以就0岩時間啦

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-1 12:21 發表

汝同  同汝  同名 果個渣 fit 仁 針掂許 liness" />liness" />
佢留個 "渣崩"位俾我, 我仲驚..
你睇下..一出post就做左箭靶喇...

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-9-1 12:22 發表
Good, we have new target to shoot

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-1 12:24 發表

哈哈哈 ... 餅餅 已經心郁郁 要開火
好驚呀..
並強烈要求餅餅讓我分.  因為佢係兩個月盟主呀...

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-1 12:30 發表

我地下次內部應該係呢個9/28 (日) 下午 5 - 11pm "九龍公園體
請  尊貴既 "駕崩" 好好 安排
我度度期先...不過好似勢色唔對喎...
大家的目標..好明確!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-1 12:37 發表

廠員 打波 吾係好叻 .. 不過勝在夠齊心 ... 個個都槍頭向外   ..... 嘩哈哈哈哈哈哈 .. 個個都好希望 汝 呢位 尊貴既   駕崩   黎指點下
我 打波 吾係好叻 .. 不過勝在夠靜心 ... 球球都打番落台   ..... 嘩哈哈哈哈哈哈 .. 每次都好希望 汝 幾位 尊貴既   廠員   黎指點下

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-1 12:50 發表

原來 汝飲開 家燕姐 支 " 淨先 " ... 吾怪得知打d位咁靚啦 ... 不材飲開 red bull , 次次 送我一對翼 , 打到飛哂出街
咁下次可以試下 " 淨先 " 溝 "洪流"...平衡番...

引用:
原帖由 Happy_Happy 於 2008-9-1 21:25 發表

四哥 ... 您唔好嚇親阿乒乓人先得,我地打到 9pm傘   (4 hrs)
我唔係被 5-11嚇親...係被4-6嚇親..
我知佢呢期狀況不斷上升....好嚇人呀...

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-9-2 14:17 發表

i also would like to have your permission too.liness" />
你問錯人???..
你好似要問 gary 廠長..唔係我呀..
(你今晚去不去百0了?)

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-9-2 14:33 發表
Gary, may i have your permission too
等廠長覆你啦..
我今晚都可能上去睇睇....一陣就走,.

發新話題